Zöld Jumbot hogyan érdemes adagolni kezdő hardgainernek?
Pihenő napokon is szedjem?
Ha igen milyen adagot?
Edzés előtt vagy után érdemes elfogyasztani?
Persze rendes étrend mellett.
Értem én, hogy a Prof meg a Hardcore az sokkal minőségibb, mint a sima zöld, de miért mindenki a cukrot hozza fel indoknak, hogy "a zöld az szar"?
Sima zöldben 144g szénhidrátból 59g a cukor (41%)
Profban 78g szénhidrátból 45g a cukor (57%)
Egyedül a Hardcore-ban van sokkal (19%).
Szóval csak azért ajánlani egy Profot, mert a zöld tele van cukorral, nettó baromság.
Forrás:
Az általad linkelt forrás alapján akkor látni az összetételnél, hogy egy adagban mennyi fehérje és szénhidrát van. Még a prof.ban 55g fehérje és 78g szénhidrát van, addig a zöldben 50g fehérje és 144g szénhidrát egy adagban. Tehát arányaiban véve a zöld elég gyenge öszzetételű, és felmerül a kérdés, hogy biztos szükség van ennyi szénhidrátra edzés után?
De ettől eltekintve, elég csak a kilós árát pl. a profnak megnézni, ami ennél 4300 ft/kg, amiért már minőségi tejsavó fehérjét lehet kapni.
Én edzés után iszok ilyet dupla adaggal, és van benne 40g fehérje és 20g szénhidrát, és ha rendben a kaja, akkor ez bőven elég.
Ezért is írtam, hogy a Prof az minőségibb, mint a zöld, ezzel egyet is értek. De mint láthatod, a Profban jóval több a cukor.
Magával a ténnyel, hogy valaki megpróbálja lebeszélni a kérdezőt a zöldről, ez oké, de az érvelés, miszerint a zöld tele van cukorral, már nem állja meg a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!