Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi határozza azt meg, hogy a...

Mi határozza azt meg, hogy a széles hátizmom heti 6 laza sorozattól is nő, míg pl a a vádlim semmitől?

Figyelt kérdés
A széles hátizmom miatt már nem is kapok magamra kabátot, akkora, prdig alig edzem 125 cm,a vadlimat meg évek alatt sem tudtam felhozni. Izmotapadás, vagy androgen receptorok, mi határozza ezt meg?
2020. dec. 30. 18:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nehéz tanácsot adni.

Ez az adtál időt,mit jelent?

Nálam pld 2 hónap kell ,mire felébrednek álmukból.A fene se tudja,hogy miért,de ezt vettem észtre.Ha váltok elméletileg az elején kéne jobban reagálnia,hisz a terhelés,vagy a gyakorlat új,de nem. olyan mintha az elején semmit se érne.

Csak az tudod,hogy a felsorolt mindentpróbáltam után se add fel.Próbálj ki akkor azontúl is még más kombinációkat.

Én mostanság az vettem észre,hogy legjobban a sima sorozat,1 gyakorlat válik be.Persze ez sem lesz örökös,de amig megy csinálom.

Semmi flanc.

Állva,rúd a hátamon,mezitláb magasítón van a labújam,lábfejem elülső része és lassan csinálom.

7×8 10-12 ,heti kétszer.

Két gyakorlattal álló,ülő se volt rosz.Majd váltok vissza,ha ugyérzem.

Lábhajlításnál előrefeszítem a labfejem,a vadlik folyamatosan feszesek.

Másodlagos terhelés megy rá még a kitörésnél.

2020. dec. 31. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!