Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi határozza azt meg, hogy a...

Mi határozza azt meg, hogy a széles hátizmom heti 6 laza sorozattól is nő, míg pl a a vádlim semmitől?

Figyelt kérdés
A széles hátizmom miatt már nem is kapok magamra kabátot, akkora, prdig alig edzem 125 cm,a vadlimat meg évek alatt sem tudtam felhozni. Izmotapadás, vagy androgen receptorok, mi határozza ezt meg?
2020. dec. 30. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
genetika
2020. dec. 30. 18:41
 2/11 anonim ***** válasza:
rossz edzésterv
2020. dec. 30. 18:41
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 ezzel a logikaval akkor a hátam sem nőne.
2020. dec. 30. 18:42
 4/11 anonim ***** válasza:
rossz vádli edzés, jó hát edzés --> rossz edzésterv --> hát fejlődék, vádli nem
2020. dec. 30. 18:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam mindent vadlire, időt is hagytam neki, mégsem tudtam felhozni. Sajnos ez genetika. Na, de részletesebben érdekelne, miért van ez. Az izmotapadás miatt, vagy androgen receptorok?
2020. dec. 30. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Vádli az genetika. Nézd meg larry wheels-t, neki is vékony, és feltoteste elég nagy
2020. dec. 30. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
androgén receptorok
2020. dec. 30. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:
A vádli az elég szemétláda.
2020. dec. 30. 19:44
 9/11 anonim ***** válasza:

A testarányok is számítanak, ha könnyen nő a széleshát, akkor esélyes, hogy hosszú a karod. Emellett lehet, hogy az agy-izom kapcsolatod is jó hozzá. Vádlinál képbe jön az androgén receptor téma is, de nem csak az. Az ín számít, de nem a tapadás, tapadni, mindenkinek ugyanott tapad, de eltérő lehet az ín és az izomhas aránya. Ha hosszú az ín és rövid az izomhas, az azzal jár, hogy a mozgás nagyobb részt fog elasztikus energiából származni, mint az izom aktív kontrakciójából. Ez azt is jelenti, hogy ez teljesítmény szempontjából előnyösebb, magyarul ha ilyen a vádlid, akkor később fárad el pl. futásnál.

Amúgy hogy edzettél vádlira?

2020. dec. 30. 21:45
 10/11 A kérdező kommentje:
9, köszönöm, ilyesmi választ vártam,de biztos van ennek még számtalan oka, hogy miért van az, hogy az egyik izomcsoport, ha csak ranezel is fejlodik, míg a másik nagy kozdelem árán sem. Probaltam magas ismétlést, alacsony ismetlet, heti egyszer, heti többször, teljes mozgastartomany, nem teljes mozgastartomany, rugozva, nem rugozva, befele fordított labfejjel, kifelé fordított labfejjel, egyenesben tartott labfejjel, térdet kicsit berogyasztva, nem berogyasztva, de semmi nem valt be évek alatt. Mindegyik modeszrnek adtam időt.
2020. dec. 30. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!