Most akkor hogyan kell helyesen guggolni?
Figyelt kérdés
A "láb része" megvan, de, hogy a hátnak hogyan kell lennie, az nincs.
Azt olvastam, hogy a hát nem lehet közben domború. Aztán több helyen találkoztam vele, hogy "pucsítani" kell, de ekkor meg homorú a hát és erről is olvastam máshol, hogy tök káros.
Na aztán egyenes háttal meg képtelen vagyok megcsinálni a gyakorlatot. Feszítem a hasam, a csípőmet előbbre tolom, úgy próbálok meg leguggolni, de "behomorodik"a hátam közben, nem tudom megcsinálni egyenes háttal... Vagy jó így is?
2020. dec. 26. 11:05
1/1 anonim válasza:
Majdnem egyenes hát a jó. A kis homorítás nem okoz gondot, de valószínűleg vagy a törzs izmaid nem elég erősek, vagy nem vagy elég hajlékony, nyulekony.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!