Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki ismer olyan kiskaput/ka...

Valaki ismer olyan kiskaput/kapcsolatot, amivel tudnék versenyigazolványt szerezni a konditermi edzéshez?

Figyelt kérdés
Ugy tudom Budapesten van pár konditerem, amelyik fogad versenyzőket is. Nem vagyok versenyző, szerintetek tudnék valahogy szeretni egy versenyzői igazolvanyt?

2020. dec. 14. 15:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Hivatalosan is. Csak egy igazolas kell vmi szovetsegtol. Barki leigazolhat, versenyezni nem kotelezo.
2020. dec. 14. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
És a versenyzőket nem éri a kamu vírus? Elmennek a f@szomba a hülyék akik ezt kitalálták..
2020. dec. 14. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó de azt bárkinek odaadják csak úgy első? Gondolom csak nem adják oda fűnek fának, akkor ennyi erővel tele lenne a terem kamuversenyzőkkel nem?
2020. dec. 14. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyre többen vannak :) nemtudnak veluk micsinalni... Hivatalos. Barki beiratkozhat egy egyesuletbe attol meg nem kotelezo a versenyzes. Persze nem reklamozzak, meg konyebb megtudni a menetet ha van ismeros. En mar 2 megoldasrol is tudok. 20ezer korul van. Megvarom a januart aztan ha nem nyit akk rámegyek.
2020. dec. 14. 21:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Jó de odaadják bárkinek? Odamész, hogy szeretnék kamuból igazolványt, adjatok nekem?
2020. dec. 14. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Hat azt azert nem mondanam h kamubol. Hanem pl h a jovoben vannak versenyzesi celjaid es edzeni szeretnel jarni. Kell igazolas. Nyilvan nem hulyek.. de akik ebbe bennevannak imadjak a sportot es nem allnak senki utjaba inkabb segitik :)
2020. dec. 14. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
És ha valaki nyilvánvalóan soha nem akar versenyezni és nem is ismerik? Csak nem adják oda bárkinek, még ha nem is kell érte olyan sokat tenni. Ilyen alapon miért nincs tele az összes terem "versenyre készülőkkel"?
2020. dec. 14. 21:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy bárki mondhatja, hogy ő versenyezni akar.
2020. dec. 14. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Azaz ez is egy szempont de az előző kommentem nem erről szólt.
2020. dec. 14. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekik ez bevétel.. plusz minél több tag annál jobb nekik. Flexbe pl versenyzoket toboroznak. A pultoslányoknál lehet érdeklődni ;) (nekem is ő szolt). De gondolom barmeik nyitott terembe bemesz es segitenek.
2020. dec. 15. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!