Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha ezt a palit meglátjátok mi...

Ha ezt a palit meglátjátok mi jut elsőre eszetekbe?

Figyelt kérdés

[link]

Azt hogy ez egy testépítő, vagy csak jól néz ki, vagy sportos, vagy elmegy?

Munkámból adódóan elég jók a külföldi kapcsolataim, és egyik ismerősöm találkozott is vele, azt mondta nem olyan nagy szám. Márpedig szerintem aki meglátja nem az ugrik be neki hogy egy fogpiszkáló áll előtte, főleg hogy még csak 19 éves, és már most erősebb mint néhány ember valaha is lehet életében.

2020. dec. 14. 10:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%
Jó forma.
2020. dec. 14. 13:10
 12/27 anonim ***** válasza:
91%
Testépítő szempontból nagyon jól néz ki,de nekem nem tetszene hétköznapi nézőpontból,ez már a túl sok kategória
2020. dec. 14. 13:15
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Amik eszembe jutnak: nem rossz felsőtest, bár ennyi cuccal ez nem túl nagy eredmény. Lábra is dolgozhatna annyit, mint a felsőtestre. És még az jutott eszembe, hogy szegénykémnek nincs sok hátra. Az ilyen fiatalon szétkokszolt srácok hullanak, mint a legyek
2020. dec. 14. 13:49
 14/27 A kérdező kommentje:
a poén az hogy naturálnak vallja magát, és majd bejelenti hogyha már nem lesz az..
2020. dec. 14. 14:01
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Van itt még poén. Kiraktad a kérdés mellé azt az ominózus megjegyzést, hogy a gyerek a válaszolgatók 90%-ánál sokkal nagyobb és erősebb. OK, nincs is ezzel semmi gond. Erre te is elismered, hogy szerinted is tele van a srác, mint a hatos. Mivel feltételezhető, hogy az itt válaszolók nagyrészt normál emberek, akik nem dekát meg növit reggeliznek, ezért nem is olyan nagy kunszt, hogy a srác sokkal nagyobb és erősebb náluk, nemde?

2020. dec. 14. 14:19
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó a forma, de túl sok.

Sok a cucc :D

2020. dec. 14. 15:13
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó a szárazság, jó a forma, de nekem nagyon kevés a tömeg, a lába pedig kissé el van maradva.
2020. dec. 14. 15:34
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó a genetikája, amúgy én a maradék 10% vagyok
2020. dec. 14. 16:29
 19/27 anonim ***** válasza:
71%

Igazábol nem értem a kérdést.

Százával találok hasonló arcot a neten,és kirakom ide.No és?Nagy kaland.

Most meg kéne zuhanni,vagy mi?

Nem beszélve hogy semmi viszonyítasi alapot nem szolgál.Ez akkor volt naturál,mielőtt belépett a konditerembe.

Kb mintha azt irtad volna,hogy egy Jaguár xj gyorsabb mint Szuzuki Swift,mit szóltok hozzá?

2020. dec. 14. 17:31
 20/27 anonim ***** válasza:

"Márpedig szerintem aki meglátja nem az ugrik be neki hogy egy fogpiszkáló áll előtte, főleg hogy még csak 19 éves, és már most erősebb mint néhány ember valaha is lehet életében"

Lol. Látszik rajtad, hogy azt hiszed, erre irigykedni kell. Kit érdekel ha ez a koximaki erősebb nálam? Nekem nem célom az ilyen test.

Nyilván izmos de rettentően ijesztő ha valaki 19 évesen ennyire koximaxi.

2020. dec. 14. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!