Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek milyen ez a pull...

Szerintetek milyen ez a pull edzés?

Figyelt kérdés

PPL felosztásban edzek, mindent heti kétszer. 2,5 éve edzek. Felhúzás nincs benne, mert nem bírja a térdem.

-széles húzódzkodás: 5x7

-homorítás (alsó hátra): 3x30

-húzódzkodás kalapács vagy alsó fogással:3x8

-fűrészelés:4x10

-csuklyára vállvonogatás:4x15

-bicepsz rúddal/kalapácsfogással:3x12

-hátsó váll:4x20

Mi a véleményetek?

Gépeket nem tudok használni, csak szabad súlyokat.

2020. dec. 12. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a homorítás és a "csuklyás" gyakorlatot nem csinálom, amúgy viszont kísértetiesen hasonlít az én otthoni pull programomhoz. Csak a számok, a sorozatok és az ismétlések mennyiségében tér el. Arra a néhány hónapra, amíg muszáj otthon megoldani tökéletesen megfelel.
2020. dec. 13. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kézisúlyzók+rúd+tárcsák illetve gumikötél van itthon, én így oldom meg a pull-napot:

- döntött törzsű evezés

- evezés gumikötéllel

- fűrészelés

- áthúzás

- döntött törzsű oldalemelés

- vállvonogatás

- bicepsz rúddal

- bicepsz kézisúlyzóval vagy kalapács bicepsz

- bicepsz gumikötéllel

- madárfogásos bicepsz rúddal vagy koncentrált bicepsz

Sorozatok gyakorlatonként 3-4, ismétlések 8-15 között.

2020. dec. 13. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Nemrossz ez igy.

Enyém: huzockodas szelesen, szuken, dontott torzsu evezes, t-rud, felhuzas, bicepsz ruddal, egykezessel, dontott torzsu oldalemeles. En nem megyek 12 ismetles fole soha semmiben. Es minden gyakorlatba vannak 6os sorozatok is. Altalaba piramis minden aztan vetkozo a vegen.

2020. dec. 13. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:

1.válaszolónak:

Ez nem csak a mostani teremmentes időszakra vonatkozik. Ez előtt is itthon edzettem. Itthon úgymond van egy saját kis terem,csak gépek nincsenek.

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 13. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!