Egyébként a magyar társadalom bebizonyította szemét mivoltát. Aki nem akar otthon gyúrni, inkább edzene tömegben miközbe bele sem gondol, hogy azért mert ő jót gyúr, terjedhet a járvány. Aki bulizni akar ő is megmagyarázza, hogy neki ez jó, attól még terjeszti a vírust. Amikor maszkot kellene hordani Dr Görény maszkellenes tüncikét szervez, ahol bebizonyítja, hogy csak a segghülyék követik őt. Ez az ország ez maga az agyhalál és az anarchia.
2020. dec. 7. 21:33
22/30 anonim válasza:
Mivel több mint 2 millióan szavaztak a fideszre,így nem kellene azon csodálkoznod,hogy ez a hülyék országa 21.
2020. dec. 7. 21:35
23/30 anonim válasza:
Utolsó 2018 ban én is rájuk szavaztam de nem vagyok hülye, okos vagyok. Akkor is utáltam már őket és szánom bánom, hogy rájuk szavaztam valaha is. Viszont ez, hogy sokan nem értik meg, hogy hiába jobb teremben edzeni a járvány megállítása érdekében nem lenne szabad, ez maga az agyhalál. A sok fogyatékos tavasz óta nem érti meg, hogy mi is tudjuk, hogy otthon nem olyan jó edzeni. Mégis ez kell a járvány ellen. Akik még most is azzal érvelnek, hogy a terem azért fontos, mert egészséges... jól érzem magam... azok menthetetlen hülyék.
2020. dec. 7. 21:38
24/30 anonim válasza:
Ma 21:35. Hidd el, sok diplomás ember ma is Fideszes. Sajnos sok okos ember politikailag nulla.
Viszont a testépítés híveinek általános intelligenciáját bizonyítja ez a járvány. Ők az elsők, akik felsülnek ha gondolkozni kéne. Semmilyen sport nem létezik, ahol olyan idióták lehetnek példaképek, mint dr göri, ezen kívül.
2020. dec. 7. 21:43
25/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok koszi minden valaszt erdekes volt elolvasni ezt a sok ervet. Otthon nem birok normalisan edzeni nincs eleg suly itthon meg felszereles salyat testsulyom mar nem eleg h rendesen megedzem magam...Van hegeszto ismerosom hatha majd osszedob valamit... Kitartast a gyurotarsaimnak hamarosan vege lessz ennek a kaosznak.
2020. dec. 7. 22:12
26/30 anonim válasza:
Nincs mit kérdező, viszont ahogyan te is láthatod a testépítés az a sport, ahol a sportolók leszarják ha megfertőznek valakit, csak lehessen konditerembe menni. Én is tudom, hogy otthon nem olyan jó edzeni, attól még a vírus tömegben terjed, csak ezt a sok hülye ide írogató nem látja. Próbálj meg otthonra felszerelést szerezni és ne legyél oylan hülye, mint aki szerint a terem létszükséglet.
2020. dec. 7. 22:19
27/30 anonim válasza:
Azért vannak zárva , hogyha itt lest a sok katona az emberek ne legyenek erősek, hogy háború esetén elbánjanak velük...
2020. dec. 7. 23:21
28/30 anonim válasza:
Legyen úgy, hogy minden belépéskor aláírunk egy nyilatkozatot, hogy saját felelőségünkre használjuk a termet, annak a tudatában, h "elkaphatjuk a virust" Pont itt ahol ki vannak téve a fertőtlenítő szerek, meg odafigyelnek a takarításra!
Aki meg azt íta h este hétig legyen nyitva az elmehet a pcsába!
Nem vagyunk mi brkák h terelgetni kelljen minket! Szabadság jogaink vannak! Még akkor is ha átírják az összes törvényt!
Aki meg fél a virustól az zárkozzón e és még a Tescoba se járjon!
Azon miért nem nyivákoltok, hogy éjjel minek szórják a vírust a fejetekre???
2020. dec. 7. 23:25
29/30 anonim válasza:
26# Te most biztosan törölgeted a lompost hogy a gyúrósok szívnak. Végre találtál egy új ürügyet arra hogy megszólhasd őket. Szánalmas senki vagy aki irigykedik hogy a lányok rá se néznek mert egy dagadt disznó vagy éppen egy 20 kilós kis nyomi vagy.
2020. dec. 30. 05:28
30/30 anonim válasza:
"26# Te most biztosan törölgeted a lompost hogy a gyúrósok szívnak. Végre találtál egy új ürügyet arra hogy megszólhasd őket. Szánalmas senki vagy aki irigykedik hogy a lányok rá se néznek mert egy dagadt disznó vagy éppen egy 20 kilós kis nyomi vagy."
Abba nem gondolsz bele okostojás, hogy nekem nem a gyúrás a bajom, hanem hogy ezt vírus idején teszik? A gyúrósok is benne vannak a járvány terjesztésében. Sokat gyúrsz, viszont agyra sajnos nem tudsz gyúrni és hülye maradtál, mint a segg. A járvány terjedése a baj itt, nem a testépítés. Agyra is kezd el gyúrni ;).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!