Milyen vegan proteinport ajánlanátok és hol érdemes venni?
Figyelt kérdés
Eddig a soya fehérjét néztem, ez tűnik a legideálisabbnak fehérje szempontjából. Csak azt nem tudom hol érdemes venni. Nem vagyok testépítő, csak egy lány, elég sokat edzek, így gondoltam beruháznék proteinporra, de nem ízesítettre persze, nem támogatom a sok adalékanyagot. Az étkezésem változatos, nem pótolni szeretnék semmit, csak kiegészíteni ezzel.
Mely márkát ajánljátok? Illetve Debrecenben van esetleg olyan üzlet ahol van ebből választék? Vagy mindenképp online érdemes? Az sem utolsó persze, nem szeretnék a legdrágább irányba elmenni.
Köszönöm a válaszokat:)
2020. dec. 6. 16:27
1/4 anonim válasza:
Ha olcsón akarsz, akkor a neten érdemes. Keresgélj esetleg a Gymbeam termékei között! Én kreatint vettem tőlük elég jó áron. Hogy milyen, a fene tudja. Állapítsd meg egy fehér porról, mi van benne!
2/4 anonim válasza:
A Biotech USA mogyorós nekem nagyon ízlett. :)
3/4 nemaRendőrség válasza:
Szójásat ne vegyél ha gyereket akarsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!