(vitaminok és ásványok) Az ajánlott mennyiségekbe belekalkulálják a felszívódási arányt is? Vagy azt nekünk kell kiszámolgatni?
Szia kérdező!
Én nem nézek ilyen lényegtelen dolgokat.
Napi 10 multivitamin tabi lecsúszik, mikor erő és tömegnövelő fázis van.
Ilyenkor a növi és inzulin mellé olyan cukiságok is becsússzannak, mint a susi meg a treni.
Ettől néha borogatom otthon a betongolyókat, mikor felakarom rakni az emelvényre, az átdobom felette.
múltkor megszaladt a treni popóba bement 3 db, azt hittem felszántom az udvart.
lementem a termembe emelgetni a golyókat, a 150 kilósat átdobtam az emelvényen, és kitörte a konditermem falát.
Még jó hogy nem a garázs felé gurult, mert a másik irányba dobtam fel a golyót, akkor annyi lett volna Audi A8 -nak.
Béla 48F
147kg
197cm
kar55-56 cm
erőemelő
Kedves Béci!
Legalább a mérhetetlen baromságaiddal ne etess már másokat és tegyél tönkre embereket. Senkit sem érdekelsz már, egyszerűen csak egy pörsenés vagy egy majom seggén. Akkora intelligenciát szinttel rendelkezel, mint egy teleszart macska alom.
Szépen kérlek, hogy hagyd el a gyakorikérdéseket, mert senki sem kíváncsi az élet 250 kg feletti testedre, és a badarságokra amiket itt írsz. Szánalmas már amit csinálsz, egy normális kérdést is muszáj széttrollkodnod.
Ez sem lényeges, mert nem lehet megmondani, hogy pontosan mennyi ásványi anyag kell egy embernek, egyen multivitamint és kész.
Béci 50F testépítő+erőemelő. Parciális integrálómester.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!