Szerintetek ebbe a seregbe bevesznek naturálként?
Csajom dolgozik, délelőtti edzés megvolt már, asztroshownak meg vége a tv-ben.
Ilyenkor szoktam délután pihengetni, estefelé egy laza kardió edzés, 40-50 km tekerés, hogy alázzam kicsit a versenybicajosokat.
bár ahogy kinézek az ablakon xbox lesz helyette.
este meg mehetek az asszonyért melóba, hogy hazaérjen és elkészítse a fehérjeshekjeimet.
Most konkrétan mi is a baj velük?
Az, hogy keményen edzenek és nem a seggüket hizlalják a tv elött?
"Most konkrétan mi is a baj velük?
Az, hogy keményen edzenek és nem a seggüket hizlalják a tv elött?"
Ja hogy 2 dolog létezhet ugye? Vagy keményen edzel, vagy a tv előtt hízol? Görény György amikor a konditerem mellett érvelt ő is azt hitte, hogy vagy elmész gyúrni, vagy a tv előtt zabálsz. Ez tőle jött?
Nem tőle jött. Egyébként is, hogy jön ide a Gödény?
De a kérdésem még mindig adott. Mi a baj ezzel?
Láthatóan keményen edzenek. Nem csak "gyúrnak" ha esetleg az a bajod, hogy mindenki kokszos gyurma, hanem mint látható különböző küzdősportokat és egyebeket is csinálnak.
Szal mégegyszer, mi a baj ezzel?
Gődény a gyúrós-elmebeteg hozzáállásra egy példa, ami olyan volt, mint a te véleményed.
Éppenséggel az a baj, hogy ilyen körökben -ahogy írta is valaki- két feltétel van, legyél kopasz és hülye. Ja és kokszolj. Nem az edzéssel van baj, hanem amikor egy adott célra keresnek embereket és bármelyik kokszos faszt felveszik, aki imád bunyózni és hülye is mellé. Ha én szerveznék sereget, fele ennyi izom és kétszer ennyi ész és fele ennyi frusztráltság kéne, mint az ilyesmi nácikba.
Ne haragudj, de nem nagyon értelek...
Most neked konkrétan a Betyársereggel van bajod? Tagjuk voltál?
Vagy itt arra gondolsz, hogy aki hazafias érzelmű az már rögtön primitív, frusztrált, a te szóhasználatoddal élve "náci'?
Én is ismerek pár "nácit" (mondjuk Betyárseregest nem), magamat is ide sorolom, de egyik sem frusztrált se nem ostoba. A legtöbbjük olvasott, szellemileg, "agyilag" ugyan úgy pallérozzák magukat mint fizikailag.
Több frusztrált, 70 IQ-st látok az ilyen balos-anarchista-liberális megmozdulásokon. Akim habzó szájjal üvöltöznek, és azt hiszik attól lesz igazuk ha a másikba belefojtják a szót.
Ahogy tapasztalom szerint nem a "nácik" szoktak csoportosan belekötni emberekbe az utcán, nem a "nácik" késelnek meg másokat akár fényes nappal, s valahogy nem a "nácik" azok akik idős embereket vernek/kínoznak halálra, hogy aztán szerezzenek tőlük pár ezer forintot, napi szinten...
Nem mindenki nagydarab ott sem, de kell a sport múlt!
Hajrá Betyársereg!
"Ne haragudj, de nem nagyon értelek...
Most neked konkrétan a Betyársereggel van bajod? Tagjuk voltál?"
Szerencsére nem. De hallottam már betyársereg tagot. Pontosan olyan volt, mint amit írtam. Nekem bajom van a késelőkkel is nyugi, meg az agresszív cigányokkal is. Viszont az ilyen sereg mint a betyársereg, pont olyan, mint a Mi Hazánk. Hazafi érzelmű szigorú dolognak mutatják magukat, közben meg egy szélsőséges idióta gyülekezet. Velem nem volt konkrétan bajuk de ismerem a szarrákoxolt, kopasz, tetkós hazavédő figurákat. Pallérozott elméjűt még sosem láttam. AZ ilyen emberben van hazafias érzés is, meg rengeteg rengeteg agresszió is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!