Edzőpad hiány az országban?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Csak én nem találok sehol az országban egy sima, állítható edzőpadot? Végig mentem árukeresőn és mindenhol hiánycikk. Legyen szó 50k-100k huf kategóriákról. Meg külön beteg, hogy az összesnek felment az ára úgy 30 százalékkal, azon a napon, amikor bejelentették az edzőterem bezárást :D
2020. nov. 30. 12:36
11/12 anonim válasza:
Nem csoda,lényegében minden edzős felszerelésből hiány van,én is úgy tudtam csak használtan összekaparni kézi súlyzót használtan mert ugyan vannak elég jó készletek boltokban de mindenhol elfogyott.Ez várható hiszen rengetegen vettek otthonra felszerelést amíg be vannak zárva az edzőtermek.
12/12 anonim válasza:
Evekig nem nyithatnak ki a konditermek,persze,h bevasaroltunk mindannyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!