Edzőpad hiány az országban?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Csak én nem találok sehol az országban egy sima, állítható edzőpadot? Végig mentem árukeresőn és mindenhol hiánycikk. Legyen szó 50k-100k huf kategóriákról. Meg külön beteg, hogy az összesnek felment az ára úgy 30 százalékkal, azon a napon, amikor bejelentették az edzőterem bezárást :D
2020. nov. 30. 12:36
2/12 anonim válasza:
Jó állapotú edzőpad eladó, aznnal vihető. Irányár: 130 ezer Ft.
3/12 anonim válasza:
Érdekes... Szóval olyan rossz, szegény világ lenne? Az emberek azonnal betáraznak több tízezer forintos edzőpadból, sőt, továbbmentem, egyik weboldalon még a 200 ezer forintos multifunkciós gép sem kapható már...
4/12 anonim válasza:
#3 attól még a többi nem él jól gyökér
7/12 anonim válasza:
Csinálj egyet.Nem kell profeszori cím hozza.
Szerezz deszkat meg valamit,ami a lábakat helyettesíti,alapakolsz valamit,rádobsz egy szakadt pokrócot,oszt kész az ideiglenes pad.
8/12 anonim válasza:
Nálam bontatlan győri édes keksz is kapható.Tömegnövelésre ideális.
Meg gyári csomagolású szabadkai(szerb) nutella, egyenesen a gyártótól.de ezzel nem árt vigyázni olyat üt mint a teszto egy hét 4-5 kiló izom, csak úgy dagadnak majd a karok.
Béla 48f
197cm
147kg
kar55-56cm
9/12 anonim válasza:
#8, Keksz meg nutella, nem is csodálom hogy 147kg vagy.
10/12 anonim válasza:
Emag, gorillasports, fittsport.. nézz körül ezeknél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!