Hogyan üzemeltetnek ilyen oldalak illegalisan?
Ok köszi hogy írtál.
Erre voltam kiváncsi.
Úgy mint egyéb anabolikáknál itt is van olyan gyártó, ami gagyit árul, és olyan ami nagyon jó minőséget.
Ez a gyártó lópikula, ha most finoman akarok foglalkozni.
A legjobb gyártók ezen téren külföldön, mert itt legális, az a swiss pharmaceuticals,magnus pharmaceutikals, ez a kettő burál jó mínőséget csinál, és a harmadik a german pharma.enek kicsit gyengébb a minősége, de ezek is jók, de hozzáteszem külföldön, magyarban ezeket nem forgalmazzák.
Ne vegyél ilyet senkitől, mert csak kamut árulnak, átcsomagolva.
Itt ahol élek, nagyon jó minőség van,de ilyen vackokat, amit írtál hagyjad.
Cardarine brutál dolog, ha igazi a termék, olyat csinál, amit alig hiszel el.
Több évig használtam minden fajtáját ezeknek, vérvizsgálattal, belsőszervi ultrahang minden két havonta.
Soha semmi bajom nem volt.
Mégegyszer, senki ne vegyen kamut mert az nem jó minőség.
Magyarban ne is használjon senki ilyet, mert be sem lehet szerezni és nem is javasolnám kamu oldalról.
Béla az erőemelő.
Gyerökök, 20mg olyat tól, hogy a versenybicajosokat szoktam előzgetni itt a biciklisutakon.De ezeket a haverjaimmal szoktam megdumálni, mert sokan azt se tudják mik ezek.
Béla erőemelő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!