Hogyan üzemeltetnek ilyen oldalak illegalisan?
Mivel nem legális a használatuk, nem tudsz reklomálni senkinél, hogy "Átvertek".
Így azt adnak amit akarnak. Van hogy nem azt adják amit kérsz, hanem egy olcsóbb de szintén hatásos dolgot, aminek több a mellékhatása. Van hogy kevesebb hatóanyag van benne stb...
Ha bármi kell fontos hogy legyen ismerősöd akit kérdőre tudsz vonni ha valami baj van, így nem célja átverni. Meg persze nem akarja hogy a "vásárlói körében" elterjedjen a pletyka hogy nem tisztességes.
Random online oldalról személyszerint nem vennék. Még ha olcsóbb is. Jobb ha van jó ismerősöd, akinek van biztos forrása vagy ha annyira nem is biztos van rajtad kívül több kuncsaftja akik "teszt nyuszik" így hamar kiderül ha nem jó valami.
Sehogy...
A webnode oldalán bárki létrehozhat akár totál kamu adatokkal egy webshopot... ha ügyes vagy és értesz hozzá, leellenőrizhetettlenül... inentől kezdve akár csecsemővért is árulhatsz..
Max nyomozás indul ellened, a webnode-t pedig megkérik, hogy bannolja az oldalad... ők ezt megteszik,m te meg csinállsz egy másikat... amíg a nyomodra nem akadnak, nyugodtan árulhatod a csecsemővért :D
Épp abba a hibába buktam bele hogy magyarországi webshopról rendeltem ilyen testépítő szert. Sarm a neve.
Rákos lettem tőle a nyirokrendszeren keresztül.
Reklamálni felesleges mert az oldal felszívódott,hatósági eljárás alá vonták őket.
Szia!
Kamu sarm-ot nyomtál!
Külföldön élek, 15 éve(IBIZÁN)csak néha járok haza, meg most a vírus miatt vagyok itthon.
Több évig használtam, de gyógyszertári minőségű sarm vegyületeket.
EMBER!
Ezek jelenleg a teljesítményfokozás teteje.
Növit nyomatok jelenleg, meg inzulin, hörgőtágító tabikkal, de mikor áthidaló időszakom van, vagy néha fél évig semmit sem használok, mindig is sarm vegyületeket használtam.
Itt legális, és gyógyszertári minőségű.
Könyveket írtak róla, mit tudnak ezek a szerek, nem kezdem el itt most mondani.
Lényeg, ha kamut szerzel valamiből ki tudja mit veszel be, az csak egy dolog hogy mi van ráírva, de tudod te mi van benne?
na ez az, amit tanulj meg!
BÉLA48F
147kg
197cm
kar55-56cm
erőemelő
Szia Józsika?
Ugyan áruld már el béci bátyádnak, mi ebben a troll?
Hátha segíteni tudok!
Vegyületekeről volt szó arra válaszoltam.
Ilyen troll vagy te meg te választ bárhova beszúrhat akárki, attól még szerintem elég jó választ adtam, főleg aki rákos lett a kamu sarm vegyületektől.
Ha ismernétek ezeket a vegyületeket, akkor tudnád ilyen nincs.
Sajnos valami kamu terméket szereztél be.
8-as mi volt benne?
Melyik sarm volt az?
Meddig szedte, mekkora dózissal?
Melyik gyártó volt az?
Cardarine
10mg 1 hónapig.
Muscle rage.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!