Hogyan találhatnák rá??
Figyelt kérdés
régebben szedtem androgén receptor modulátort mellé ittam italt hasonló volt mint a JACK D energiázlló vagy a mesomorph ital abban volt zsírégető talán T betűvel kezdeődött amerikábol rendeltem valki esetleg tippek mit írjak be biztos valahogyan rátalállok ,de hogyan?2020. nov. 26. 14:06
1/11 anonim válasza:
Biztos olyan volt, amit Torrente ivott. Izotópos ital. :-)
2/11 A kérdező kommentje:
nem léygszives ne vicceld el
2020. nov. 26. 14:17
3/11 Ibw4x válasza:
bővebb leírás? Amúgy talán a powerade.
4/11 A kérdező kommentje:
fekete doboz volt olyan méretű mint a mesomorph és azt írta edzés k=ozben euforiát okoz emlékszem volt bene rauvolfia csomó jó anyag t betűvel kezdődött emlékszem rá
2020. nov. 26. 14:40
5/11 A kérdező kommentje:
megvan turnt UP megvan megtaláltam
2020. nov. 26. 14:45
7/11 anonim válasza:
Az tiltott anyag eu-ban nemrég, viszont lehet beszerezni külföldről :D
8/11 A kérdező kommentje:
nem tiltot honan veszed?
2020. nov. 26. 18:37
9/11 anonim válasza:
A yohimbe fogyasztása káros az egészségre, ezért kérjük kerüljék a fogyasztását. A készítmények forgalmazását az egészségügyi hatóság megtiltotta, és kiszűrésükre Magyarországon is ellenőrzési akciót indított még 2012-ben, de azóta is fel-fel tűnik bizonyos boltok polcain. A Kapszulacenter kínálatában nincsen yohimbe tartalmú étrend-kiegészítő és javasoljuk az ilyen tartalmú szerek elkerülését.
10/11 anonim válasza:
Kimasoltam egyik oldalrol, ha erdekel olvasd utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!