Hogyan egyek, eddzek majd ha már elértem a célomat?
Lány vagyok, és az érdekelne hogy ha már megfelelő a súlyom, elég formás a fenekem,olyan alakom van amilyet akartam akkor hogyan tovább?
Gondolom súlytartó kalóriamennyiség kell, de ebből mennyi legyen a fehérje és mennyi a szénhidrát?
Az edzésnél pedig már nem kell növelni a súlyokat,intenzitást csak szinten tartani? Vagy azért néha változtassak rajta?
Nem akarok se izmot felszedni,se veszíteni, se hízni vagy fogyni
Edzésnél növeld a súlyokat/volument továbbra is ha tudod.
Ezen kívül találd meg azt a kaloriamennyiséget, amivel nem hízol, nem fogysz és egyél ennyit.
Értem
Akkor viszont nem kellene tovább növelnem ha már nem akarok izmosodni igaz?
Akkor nincs értelme lejárni.
Ha 1600 kaloriával stagnál a súlyod, akkor 1600 kaloriával ugyanannyi lesz a súlyod ha 40 kilóba húzol és akkor is ha 150be.
Csak sokkal jobban fogsz kinézni
Szövegértési probléma van egy kicsit.
"Lány vagyok, és az érdekelne hogy ha már megfelelő a súlyom, elég formás a fenekem,olyan alakom van amilyet akartam akkor hogyan tovább?"
Tehát amikor már neki megfelelő az alakja.
Mellesleg ha nagyobb az izomtömege akkor több fehérje kell ahhoz, hogy fenntartsa tehát több kalória is kell hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!