Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Shopbuilderből érdemes rendelni?

Shopbuilderből érdemes rendelni?

Figyelt kérdés

Ilyet:

[link]

2020. nov. 19. 16:16
 1/9 anonim ***** válasza:
En szoja miatt nem ennem.
2020. nov. 19. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
2 hónap múlva már unni fogod, 3 hónap múlva meg már hányni akarsz majd hogyha ugyanazt az ízt iszod végig.
2020. nov. 19. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Akkor már ugyanitt kicsivel drágább kilós áron Protein Buzz:

[link]

Vagy ha nem shopból:

[link]

Ez pl 2.5 kilósba 9000ft, kilónkénti árban majdnem ott van és sokkal jobb mint a szója

esetleg ez:

[link]

Én ezek alá már nem adnék, a mai világban ahol már ilyen jó áron lehet kapni tejsavót.

2020. nov. 19. 17:47
 4/9 A kérdező kommentje:
És hogyan adagoljam? Mert azt olvastam hogy keverésnél abba a shaker pohárba öntsünk vizet és 30g fehérjeport. Na de nekem kb 80g kell mivel 77kg vagyok. Akkor 80g-ot szórjak a vízbe vagy igyak 3szor 30g-ot? Egy nap egyszer innám
2020. nov. 19. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Az adagolás cél és étrendfüggő, az sem biztos hogy kell mindennap innod.

Mennyi a napi fehérjebiveteled szilárd kajából?

Ha kondizol akkor a cél a napi kb 2gramm*testsúlykilogrammnyi fehérje bevitele, te esetedben 77*2=154 gramm

Ha az étrendedből pl. 30 grammnyi fehérje hiányzik ehhez akkor annyi tejsavófehérjét kell innod ami 30 gramm fehérjét tartalmaz.

75%-os fehérjetartalommal számolva 40 gramm fehérjeport kell elkeverned folyadékba, lehetőleg vízbe.

De ha anélkül is megvan a fehérjebevitel akkor csak edzés utáni turmixként érdemes inni, akkor is a nagyon gyors felszívódás miatt.

Egy ilyen turmixnak 2 előnye van:

1. gyorsan felszívódik, ez különösen edzés után fontos

2. gyorsan elkészíthető, és van az a szükséges ételmennyiség ami felett érdemesebb kiváltani az étkezés egy részét napi 1-2 turmixxal, de alapvetően törekedni kell hogy a bevitt fehérje szilárd tápanyagból legyen meg.

2020. nov. 19. 18:55
 6/9 A kérdező kommentje:
És én honnan fogom tudni, hogy amit pl iskolában megeszek ebédkor abban mennyi a fehérje? 😕
2020. nov. 19. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyreszt van rola tajekoztato kint, tv írja elő, másrészt annyija nem kell centizni.
2020. nov. 19. 22:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha minden edzés után megiszok mondjuk 70g fehérjeporos vizet akkor nem lesz baj? Függetlenül attól, hogy mit ettem aznap. Utána lehet vacsorátnom? Vagy várnom kell pár órát és utána lehet enni, inni?
2020. nov. 20. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
30g feherje tartalom felett felesleges enni egyazerre turmixot, lehet enni elotte, utanna is. Ugyan olyan kaja, mint barmis mas
2020. nov. 20. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!