Mit tippeltek, mikor nyitnak ki a konditermek?
Dinoszauruszt?:DDD
Am nézzétek meg az Arnoldos Conant.Ő 15 évig tolta körbe-körbe azt az olajfúró kereket télen nyáron és milyen izmos lett.Nem kell ide terem;)
Senki sem mondta hogy csak teremmel lehet izmos lenni. De hétköznapi emberként, ez a legegyszerűbb és sokunknak legélvezhetőbb eszköz hogy formába kerüljünk, és egyben suli/munka után kikapcsolódjunk.
Ne veszekedjetek, köszi!🙏
De nincs terem, értsd meg. Most majd ha abbahagyod meglátod mi lesz, a természetellenes módszerek hatására megszerzett izom csak elfog tűnni így, hopp. Ha paraszterővel építetted volna fel, azt most is karban tudnád tartani, nem veszne el sőt még erősebb is lennél mint ezzel a divatmajomkodással.
Ezért nem érdemes szórakozni a természettel, mert visszanyal a fagyi.
Kedves kérdező, én is ugyanezt a kérdést akartam feltenni. Aztán megláttam, hogy vannak emberek akiknek nagyon beakadt valami... :D
Szerintem mi értjük.
Én sosem voltam sportos vagy kondiba járós.És a kondiba járók nagyrésze sem kigyúrt, nyilván van akik túlzásba viszik, de ez az amit szeretnek, ebbe se kellene beleszólnunk. Az edzőterem pszichológiailag is jó közérzettel van az emberekre, mert motiválhat a többiek "lelkesedése" is. Egy szóval én is nagyon várom már, hogy kinyíljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!