Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tippeltek, mikor nyitnak...

Mit tippeltek, mikor nyitnak ki a konditermek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 11:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
8 as egy idiota. De ne bantsatok, nem tehet rola.
2020. nov. 16. 14:59
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
11, lehet vannak dolgok amiben idióta vagyok, de legalább nem verem itt a nyálam, hogy jajjjj nekem, bezártak a termek, vége az életemnek, most öngyilkos leszek, meg ilyenek
2020. nov. 16. 15:21
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Én egyetértek a 12-vel, szerintem igaza van.
2020. nov. 16. 17:27
 14/20 anonim ***** válasza:
30%

Dinoszauruszt?:DDD

Am nézzétek meg az Arnoldos Conant.Ő 15 évig tolta körbe-körbe azt az olajfúró kereket télen nyáron és milyen izmos lett.Nem kell ide terem;)

2020. nov. 16. 17:58
 15/20 A kérdező kommentje:

Senki sem mondta hogy csak teremmel lehet izmos lenni. De hétköznapi emberként, ez a legegyszerűbb és sokunknak legélvezhetőbb eszköz hogy formába kerüljünk, és egyben suli/munka után kikapcsolódjunk.

Ne veszekedjetek, köszi!🙏

2020. nov. 16. 18:49
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

De nincs terem, értsd meg. Most majd ha abbahagyod meglátod mi lesz, a természetellenes módszerek hatására megszerzett izom csak elfog tűnni így, hopp. Ha paraszterővel építetted volna fel, azt most is karban tudnád tartani, nem veszne el sőt még erősebb is lennél mint ezzel a divatmajomkodással.

Ezért nem érdemes szórakozni a természettel, mert visszanyal a fagyi.

2020. nov. 16. 18:57
 17/20 A kérdező kommentje:
Természetellenes🤣🤣🤣 Nem kokszozok. És tudom hogy nincs feltétlen összefüggés az izomzat és az erő között. De szerintem te csak féltékeny vagy arra aki izmos :) Nem írok többet, unalmas.
2020. nov. 16. 19:01
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem is kell többet írnod, elég ha magadban pityeregsz, nem kell világgá kürtölni a problémáidat.
2020. nov. 16. 19:06
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
De hogy kis átérzést tanusítsak, küldök neked egy ilyet ha már bezártak a termek: https://www.youtube.com/watch?v=sT2Bhn0udpM
2020. nov. 16. 19:08
 20/20 anonim válasza:

Kedves kérdező, én is ugyanezt a kérdést akartam feltenni. Aztán megláttam, hogy vannak emberek akiknek nagyon beakadt valami... :D

Szerintem mi értjük.

Én sosem voltam sportos vagy kondiba járós.És a kondiba járók nagyrésze sem kigyúrt, nyilván van akik túlzásba viszik, de ez az amit szeretnek, ebbe se kellene beleszólnunk. Az edzőterem pszichológiailag is jó közérzettel van az emberekre, mert motiválhat a többiek "lelkesedése" is. Egy szóval én is nagyon várom már, hogy kinyíljanak.

2021. jan. 17. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!