Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A személyi edzőknek miért nem...

A személyi edzőknek miért nem emeli 3-4x a fizetését a kormány mint az orvosoknak?

Figyelt kérdés
Kiemelten fontos szakmáról beszélünk, emberek egészséget, életet mentik meg a személyi edző szakemberek.
2020. nov. 12. 02:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Az egészségügyi dolgozók mentik meg az emberek életét ahol van gyógytornász, diatetikus stb.

Egy sima szem.edző aki a kondiba bohóckodik mégis milyen jogcímen kellene kapnia?

Ha nem az állami szférába dolgozol (amiben már csak a kérdés alapján is 1000%os vagyok) akkor a cég termeli ki a fizetésed. Vagyis a konditerem (és az odajárók). Mivel most minden bezárt így senki nem megy le, senki nem termeli ki a béred.

De ez rengeteg munkahelyen így van, nem csak te szenvedsz ezzel.

Jogos? Természetesen az.

De hol van a "B" terved? Tartalékok? Mást is lehet csinálni, mint a kondi (pl. Futár, rájuk most szükség lesz) vagy maszek edzősködés.

2020. nov. 12. 06:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg személyi edző átállt arra hogy házhoz megy vagy szabadban tart edzést. Hogyha egy edzőnek csak addig jut el a szaktudása hogy kondigépeken szenvedtesse a vendégeit akkor az hagyja is abba.

Itt most gyönyörűen megmutatkozik, hogy ki az aki csak egy szaros kis 3 hónapos semmire való képzést végzett el, vagy tényleg elment egy normális ámbár drága oktatásra ahol valóban tanítottak.

2020. nov. 12. 06:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én edzőm TF-et végzett, és még erre rá egy csomó képzést, többek közt gyógytornász is. Érdekes módon most is vannak ügyfelei... házhoz is megy, ha kell, hozzá is lehet menni.

Szerintem a személyiedző-piacnak lehet, hogy jót is tesz, ha kicsit meg lesz szórva.

2020. nov. 12. 06:48
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Nekem meg 14 éves korom óta yt csatornám van, végzettségem is személyi edző lett, jelenleg szabadtéri edzéseim vannak valamint szinte minden szabadidőmre időmre van skype
2020. nov. 12. 07:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert az orvos állami foglakoztatott a személyi edző meg magán váltakozó legtöbb esetben.
2020. nov. 12. 07:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem bánná a te edződ, ha 3-szoros pénzt adnál neki! Hajrá!
2020. nov. 12. 09:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
mert nincs rájuk akkora szükség
2020. nov. 12. 09:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem tudom miért kell pont az orvosokra irigykedni...
2020. nov. 12. 09:47
 9/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
A személyi edzőt nem az állam fizeti, hanem te. Ha a személyi edződ elédállna, hogy a járványügyi szarság után bizony 3x annyiért vállal, akkor gondolom vidáman fizetnéd ki.
2020. nov. 12. 10:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

A személyi edzők egyéni vállalkozók. Te fizeted őket, és nem az állam, nem közalkalmazott. Gondolom nyugtát 10-ből 9 edző nem ad. Szóval az adóval úgy játszik ahogy akar.

Az hogy egy konditeremben a tulajjal megegyezés szerint köt szerződést, hogy van egy alap fix bére (minimális összeg, hiszen a tőled kapott pénzből él), és csak és kizárólag ebbe a terembe hozhatja az edzettjeit, az megint egy másik dolog. Ettől függetlenül a legtöbb edzőnek nincs alap bére sehol, hiszen ő a saját maga főnöke, és az ő döntése, hogy mennyi embert vállal, és mennyiért.

2020. nov. 12. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!