Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Visszakérhetem a pénzemet a...

Visszakérhetem a pénzemet a konditeremből?

Figyelt kérdés
Szombaton fizettem ki egy havi bérletet konditerembe, erre most meg bezárják szerdán. 11ezret fizettem, nem igazán lenne kellemes ha elveszne ekkora összeg. Bemehetek és visszakérhetem a pénzemet? Vagyis legalább egy részét? Vagy amint vége a karanténnak akkor egy hónapot járhatok abból a pénzből?

2020. nov. 9. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem, ők épp foggal körömmel küzdenek, hogy ne menjenek csődbe, nem fogja érdekelni őket a 11ezred.
2020. nov. 9. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Elvileg meghosszabitjak. Egyik kondin most is az van. De kerdezd meg nyugodtan
2020. nov. 9. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem adják vissza, nem is hosszabbítanak. Ráadásul éves szerződésem van, ha decemberben se nyithatnak ki, az is tulajdonképpen kárba veszik. Online fognak videókat kitenni, hogy otthon edzzünk. Hát én a gépek miatt jártam meg addig a gyerekeimre vigyáztak, otthon nincs úgy meg a motiváció és kb. van két kézi súlyzóm. Nem örülök, de nyilván ők se akarnak csődbe menni.
2020. nov. 9. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Mikor befizetsz egy terembe, általában regisztrálnod kell. Mikor nyomod ész nélkül a pipákat meg a "Tovább" gombot a tableten vagy írod a neved a regisztrációs adatlapra, elfogadod az edzőterem általános szerződési feltételeit. Abban benne van, hogy milyen esetben kérheted vissza a pénzed, és mikor nem köteles az edzőterem visszatéríteni. Segítek, általában az van bennük, hogy a már befizetett tagdíjat, amennyiben az edzőterem lehetőséget ad a későbbi, időarányos felhasználásra, nem igényelheted vissza.
2020. nov. 9. 22:42
 5/6 anonim ***** válasza:
77%
Van ahol lejárhatod, ha kinyitnak.
2020. nov. 10. 23:44
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezd meg a teremtől, mindenhol más a helyzet.
2020. nov. 11. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!