Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Észrevettem hogy akik keményen...

Észrevettem hogy akik keményen edzenek fáj a derekuk. most férfiakról beszélek akik nagy súlyokkal edzenek. mitől lehet?

Figyelt kérdés
2020. okt. 31. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Es ezt mibol vetted eszre?
2020. okt. 31. 09:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ehhez nem kell tul okosnak lenni, hogy tudjad a miertjet...
2020. okt. 31. 09:58
 3/8 A kérdező kommentje:
és nem lesz ebből gond a későbbiekben?
2020. okt. 31. 10:13
 4/8 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni, hogy mi lehet az oka.
2020. okt. 31. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokan elhanyagolják, vagy ami rosszabb, évekig rossz technikával csinállják a felhúzást...

Ha viszont megtanulod helyesen csinállni, és nem száll el az agyad és kezdesz 1ismétlésekte gyúrni, akkor a derékfájás az utolsó amitől életedben tartanod kell.

2020. okt. 31. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt vettem észre, hogy egy csomó mindenkinek fáj a dereka, aki nem edz. Ez mitől lehet? Civilizációs betegség. Már egészen kiskorunktól fogva folyamatosan rengeteget ülünk, ráadásul helytelen, rossz testtartással, sokunknak van bokasüllyedése, ami a melegágya a későbbi problémáknak, aztán az elgyengült gerincmerevítőkről, meg az izomzatról általánosságban ne is beszéljünk a végtelen rossz étrend mellett, ami ízületi tápanyagokat még csak hírből sem tartalmaz... lehetne még fejtegetni. Ha valaki tudja mit csinál, és ésszel eddz az az edzéssel csak javíthat ezeken a problémákon. Alapvetően is az emberi testet mozgásra találták ki, szóval érted.
2020. okt. 31. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Az extremitás minden sportban az izületek elhasználódásával jár.

Ha ez a kérdésed lenyege.Nem kimondottan csak derékproblémák adódnak.Térd,csukló,váll,boka..stb.

Egy szertornász nagyjából 25 eves korára kicsinálta magát.

De nem akarok egy sportágat sem lehúzni,csak egy példa volt. Mint mondtam ez minden versenysportra érvenyes.

Az emberi test fizikai üzemóráját ezek a csúcsrajáratott sportolók 10-15 év alatt túlteljesítik.Sajnos ennek ára van.

Kiégnek,elhasználódnak,és ennyi volt.

Jönnek a fiatalabbak,a még friss,egeszséges testűek,hogy ugyanazt végigjárják,mint leselejtezett elődeik.

A hobbisportolás ebből a szempontból is előnyősebb.Ha ésszel,mértékkel csinálod,lehet egy élethosszig tartó hobbi,és meg az egészségedet is megőrizheted vele.

2020. okt. 31. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Megkene ezt vizgalni alaposabban Csollany Szilv azert szerintem nincs rossz formaban 40 evesen. Ha hiba van a mozgasaban az csak a tornahoz alkalmazkodott izomzata miatt van. Nezzunk meg egy 40 eves kerekparost vagy uszot..
2020. okt. 31. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!