Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mondjátok már meg, hogy miért...

Mondjátok már meg, hogy miért jó olyan terembe járni?

Figyelt kérdés
Ahol sokan vannak? Csúcsidőn kívül is!
2020. okt. 20. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Mert más lehetőségük nincs edzeni?
2020. okt. 20. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Mondjuk honnan szerezzenek személyi edzőt, nehéz súlyokat, eszközöket, stb?
2020. okt. 20. 19:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki albérletben lakik, akkor hogy tudjon keményen edzeni?

Olyan hülye vagy mint a segg

2020. okt. 20. 19:48
 4/4 Sunshinedoll ***** válasza:

Nekem itthon a másfél szobás lakásban max egy szőnyeg, egy kettlebell meg egy foam roller fér el, más nem igazán. És bár saját testsúllyal is jókat lehet edzeni, én itthon nem szeretek annyira, mert nincs egy külön erre kinevezett helyiségem, így nem tudok annyira az edzésre figyelni. Az edzőtermi légkör, közeg sokkal jobban segít az edzésre fókuszálni, nem terelődik el a figyelmem, hamarabb és keményebben befejezem az edzést, ráadásul olyan eszközök is vannak, amik nekem itthon nincsenek, de nagyon hasznosak (rúd, tárcsák, kézisúlyzók stb).

Én amúgy kifejezetten csúcsidőben járok, olyan este 5-6 körül, most a korona miatt egyáltalán nincsenek sokan :D

2020. okt. 21. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!