Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék hízni?

Hogyan tudnék hízni?

Figyelt kérdés

68 kg körül vagyok és 185 cm. Alapból szálkás alkatom van, de akármennyit eszek sehogy se hízok. Rendszeresen mozgok, sportolok.

Valaki tudna segíteni hogyan tudnék egy étrendet összerakni magamnak, ami segít a célom elérésében?

2020. okt. 12. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy... Nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb topik, mert itt szinte biztos, hogy lehurrognak, hogy nem eszel eleget és el van intézve.

Nagyon nem mindegy, honnan kezdted. Én is pontosan ilyen magas vagyok. Viszont én 55 kilóról kezdtem, és 3,5 év alatt kínkeserves küzdelem árán mentem fel a mostani 76 kilóra, de már nagyon-nagyon régóta stagnálok.

Próbáltam 3000-4000-5000 kcal-os étrendet is ! Eredmény: stagnálás

Próbáltam heti 3 teljes testest, és Push Pullt is. Eredmény: stagnálás

Próbáltam dirty bulkingot is, ami nálam azt jelentette, a tiszta ételeket megtoltam kis szemétkajával a kcal miatt, de semmit nem értem el vele...

Igen, elméletben a natuál maxomig lenne jó plusz 10 kiló, de rengeteg próbálkozás és utánajárás után jelenleg ott tartok, hogy szintfentartok heti 2 edzéssel, mert belefáradtam...

Amit tudok tanácsolni neked, próbáld ki a kreatint, ha egészségügyileg nincs akadálya. Nekem nem használt semmit, de ha beválik nálad, nagyon szépen megdobhatna.

Házilag tudsz turmixot is elkészíteni, mogyoróvaj + zab + banán + tej. Kalóriabombát tudsz belőle készíteni, én mindennap iszom....

Étrendet meg úgy rakd össze, hogy olyan ételből, amiket szeretsz. Nyilván azért van egy határ, pl. zsírszalonnát és fehér kenyeret ne tartalmazzon, ha minőségi izomtömegnövelés a cél.

Vannak fent interneten is ilyen mintaétrendek, de lehet az ételek felét utálod, és kínszenvedés lenne megenned, hagynád a fenébe... Feltétlenül saját ízlésed szerint szabd meg! Hogy könnyen lemenjen a napi adag.

Bár azért kíváncsi lennék arra, milyen ételeket eszel, mennyit stb.

Remélem, több sikerrel jársz.

2020. okt. 12. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem esztek eleget.

Utolsónak:

Van egy megdönthetetlen tézis.

Ha többet eszel,mint amit elégetsz,akkor hízol

Ha kevesebbet eszel,mint amit elégetsz,fogyni fogsz.Fiziológiás tény.

Nincs kivétel.

Nincs genetika,ufóember,gyíkember,akik másként reagálnak erre az alapvető tényre.

2020. okt. 14. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Már hiányzott a bölcs mondat... :)

Igen lehet hízni, de minden ember más és van egy határ.

Zsírban valószínű tudnék, ha babsznek még 3 tábla csokoládét, de kinek kell a zsír?

Izomban kb. Nekem ennyi volt a genetikai határ, hiába jössz a hipoteziseddel, meg hogy mennyi a natural max. stb.

Normál kaja mellet (pl. amit atlagember eszik egy tanár vagy irodista napi étele) voltam 185 centihez is közel majdnem 50kg...

Most vagyok 76kg katonás rendben betartott étrenddel (kevesen csinálnak ezt). 4500kcal.

Mit gondolsz, annyi a határom, mint aki 80 kilóról indul?

A genetika kb. mindent eldönt.

2020. okt. 14. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tegnap kezdtem ,es meg mindig tudok újat,jobbat talalni,ami elore visz.

De te már veteránkent bizonyára mindent kimerítettél,és csak a genetika gátol.Hát nekem jó ugyis,ha te 185 centivel és 75 kilósan genetikai határokról beszélsz.

Nem is bölcselkedek már ,nehogy megsértsek egyeseket.

A kerdező is fogadja csak el,hogy hiabavaló minden.

Innen latatlanból :Genetika,és kesz.

2020. okt. 14. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Itt nem a sértésről van szó.

A 75kilómmal több jó ismerősömnek is adtam már ingyen segítséget edzés és táplálkozás téren is...

Olyan eredményt értek el, hogy közel vannak ahhoz, hogy valami kisebb "strandgatyás" versenyre is akár elmenjenek majd, ha érdekli őket...

Ezt nem dicsekveskepp írom, mivel ez egy anonim fórum, a kutyát nem erdekli, és csak a barátaimnak segítek.

Azzal az étrenddel, amit én csinálok, van barátom, aki 178 centijéhez felment 86kg-ra (65ről) rendkívűl alacsony testzsírral kemény fizikai meló mellett. Sehol nem vagyok hozzá képest, de A-tol Z-ig úgy csinált mindent, ahogy mondtam neki.

Én pedig nem mozgok semmit kondi mellett, nem is fizikai a melóm.

Tudod közel 4 év alatt sok mindent leszűrtem és ezek erősítettek meg abban, hogy a genetika mennyit számít.

Ezekutan megerthetsz, hogy nem érdekelnek a hipotezisek. De ha nem értesz meg, az sem érdekel...

2020. okt. 14. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:

A programod hogy néz ki?

Valami nem jo sztem.

2020. okt. 14. 17:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha hozzám szól a kérdésed, leírom.

Amikor "komolyan űztem", klasszikus Push Pull tervet követtem. Aztán nem fejlődtem, így atalltam heti 3 teljes testesre, mondván minek pocsekoljam az időmet.

Hasprés 4x

Felhúzás 3x

Fekvenyomas egykezessel 4x

Guggolás 4x

Vállból nyomás egykezessel ülve 4x

Döntött evezés 4x

Bicepsz-tricepsz 4x-4x

Minden piramisban 12-10-8-6 ismétlés elvét követve, kivéve karnál.

De már ezt is leredukáltam heti 2-re, mert ugyanúgy nem hozott eredményt.

2020. okt. 14. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!