Hogyan tudnék egy telefont lecsatlakoztatni a WiFi-ről?
Az a helyzet, hogy apukámnak van egy barátja, akinek a gyerekei mindig idejönnek péntekenként. És ahogy belépnek a házunkba, rögtön a telefont, és a tabletet veszik elő és NOn-Stop játszanak. Amikor anya ordít, hogy: VACSORA!, akkor azt mit se hallva tovább játszanak. És én pedig még az interneten se tudok szörfölni, mert a tablet és a telefon, annyira szívja a netet, hogy az leírhatatlan. (még egy weboldalt se tud betölteni a gépem.) A WiFi lúter egyébként nemrég cseréltük, és nagyon modern és új, és a szolgáltatás is nagyon drága, úgyhogy egy nagyon High-Tech kütyüről beszélünk. Na, és szóval ezzel az egésszel arra akartam kilyukadni, hogy van-e valamilyen weboldal, ahol a WiFi-vel kapcsolatos dolgok (jelszó, név) kitöltése után tudom a WiFi-t úgy irányitani, hogy azt a két készüléket ,,lecsatlakoztatom'' a WiFi-ről? Nagyon kéne, és már a családom (apa, anya, tesóim) is nagyon unják, hogy szószerint ,,NINCS NET''.
Szóval ennyi lenne.
A válaszokat előre köszönöm. :D
Az nem lúter, hanem router. Több lehetőség van. Vagy a routeren fizikálisan kikapcsolod a wifit és akkor csak kábelesen lesz elérhető az internet (számítógépen).
Másik opció, hogy router beállításokon belül szépen letiltod a vendég gyerekek eszközeit mac cím alapján, vagy mondjuk a legegyszerűbb inkább egy wifi jelszócsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!