Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egy 20800 mAh-s hordozható...

Egy 20800 mAh-s hordozható akksi kb hányszor tölti fel a telefont?

Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Attól függ mekkora aksit kell feltölteni vele. Pl. egy 20800mAh-as aksit egyszer fel kéne tudnia tölteni.

Meg az is kérdéses, hogy vajon tényleg tudja-e ezt az értéket vagy sem.

2016. okt. 1. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
2000 mAh es akkuval számolva kb 10x
2016. okt. 1. 18:58
 3/7 Szirty ***** válasza:

Attól függ milyen kapacitású akku van a telefonosban.

Az meg teljesen kizárt hogy amiről írsz az valóban 20800 mAh kapacitású.

Inkább a tizede.

2016. okt. 1. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy Lenovo A 5000 es mobil akkuja 4000 mAh. Vagyis nem olyan óriási az a 20800 mAh. Egy kisebb motorbicikli, moped indítóakkuja...
2016. okt. 1. 19:10
 5/7 Szirty ***** válasza:

"Egy kisebb motorbicikli, moped indítóakkuja..."

Naja. Csak nem cigarettás doboz méretű... :)

A forgalmazók hazudnak (mint hangtechnikánál a W-ok terén)

Egyébként sem értem miért mAh-ban mérik. Mert ha abban mérik, akkor nem mindegy hány cella van benne (ill. hány voltos az akkupak).

2016. okt. 1. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Hordozhatót írt a kérdező...a feszejen én is gondolkoztam, de szerintem csak nem dugja rá egy nagyobb feszültségű akkumulátorra a telefonját.
2016. okt. 1. 20:14
 7/7 Szirty ***** válasza:

"Hordozhatót írt a kérdező"

Erről van szó!

Szerintem powerpackot ért "hordozható akksi" alatt. Ezesetben 5V jön ki belőle tök mindegy hány voltos benne az akku.

A feszültséget csak a tárolt energia meghatározása miatt említettem. Mert azt csak a feszültség ismeretében lehet megállapítani, a mAh nem elég hozzá.

2016. okt. 3. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!