Honnan éri meg most jelengleg multivitamint rendelni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 08:48
11/14 anonim válasza:
A "most" es a "jelenleg" ugyanazt jelenti. Csak egyet hasznalj.
12/14 anonim válasza:
Montez, itt volt válaszadó, 20on éve testépített, "egeszségesen" táplálkozott, szedte a vitaminokat, itta a fehérjét, stb, 43 évesen meghalt hasnyálmirigy rákban...
Egyszer próbáltam ezt a sportvitamint, neonzöldet hugyoztam 3 napon át... nekem ne mondja senki, hogy az aztán olyan marha egészséges... és azt, hogy az, hogy én nem szedem, és makk egeszséges vagyok, az nem érv...
Pedig de... hati 5nap edzem, 15 éves korom ota edzem konditerembem 3*1 héten, futok, úszom, cselgáncsozom, hobbi szinten bringázom, kajakozom, falat mászok, cross motorozok, kiegyensúlyozottan táplálkozom... kell a francnak az a vacak, hogy neonzöldet hugyozzak tőle...
13/14 anonim válasza:
Hogy a f omba lenne érv te jó képességű? Ennyi erővel a cigi is egészséges, mer' há' mé' nem érv má' hogy Józsi bácsi is tolja napi két dobozzal azt 60 évesen nincs hasnyálmirigy rákja?
14/14 anonim válasza:
12. Nem 43 volt, 47 körül, és szteroidozott, véletlenül se az volt a gond, igaz? A B vitamin volt a gond, ugye? (Az színezi a vizeletet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!