Min kellene változtatnom edzéstervileg?
Heti 4 súlyzós edzésem van: 2 lábnap, 1 hát, bicepsz, 1 váll, tricepsz edzés. 4*15 sorozatot csinálok mindenből, egy izom csoportra 3-4 gyakorlatom van(pl hátra 4db,bicepszre 3db). Mellette heti 5*60perc alacsony intenzitású aerob edzés(pl:lépcsőzőgép).
Most a kardio mennyiségében nem vagyok biztos, lehet hogy túl sok ennyi edzés?
22 éves nő vagyok. Elsődleges célom a fogyás lenne, súlyzózni pedig a formásodás végett súlyzózok, hogyha majd lemegy a zsír, legyen szép alakom.
Ti mit tanácsolnátok, változtassa valamin?
Táplálkozásomat is leírom(eddig az Étkezésen szépen lassan, fokozatosan változtattam, mert nagyon rosszul ettem előtte)
Reggeli: 2-3 db tojás, pár szelet magas minőségű csirkemellsonka, 2 kis szelet (kb 50g)szénhidrátcsökkentett kenyér(Lidl)
Ebed: 1 szelet hús(csirke/pulyka néha bőrével, sovány disznó//marha, hal), 50g rizs, tetszőleges párolt zöldség
Uzsonna:
Édes: 1 adag(250g) sovány túró, kakaóporral
Sós:1 adag skyrella(125g)parival
Vacsora:1 szelet hal/hús vagy rántotta zöldkörettel
Kiegészítők:L carnitine, vitaminok, Bcaa, Glutamin.
Adatok: 170cm,67kg,nő,22 éves
Heti három teljes testes edzés elég. Egy edzés lehetőleg ne legyen hosszabb 1 óránál! Kisebb izmokra (tricepsz, bicepsz, vádli) egyelőre felesleges edzeni. A kardió - ha ragaszkodsz hozzá - összesen ne legyen több, mint a heti erőedzés fele!
Az étkezésed hiába írod le, nem fogom kiszámolni. Kiegészítőkre nincs szükséged, a makrókat és a kalóriát viszont pontosan be kell lőni!
Heti 2-3 kardio elég lenne szerinted?
Köszönöm egyébként a válaszokat, és a segítséget! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!