Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az étrend mennyire fontos...

Az étrend mennyire fontos naturálban?

Figyelt kérdés

Mi igaz abból, amit a testépítő média terjeszt? 2012 környékén foglalkoztam sokat a témával. Volt egyrészt a sárga kapszula, amiben azt írták, hogy a megfelelő mennyiségű fehérjén kívül fontos, hogy amit eszek, az edzés utáni időszakot leszámítva lassú felszívódású legyen, tehát le kell nyomni a barna rizst, a teljes kiőrlésű kenyeret, a lefekvés előtti kazeint, meg a reggeli zabpelyhet.

Közbe izmos haverom akkoriban meg azt mondta, hogy tömegelés alatt elég ha megvan a 2tskg fehérje és a kalóraitöbblet, de az már mindegy, hogy miből. Ő egyébként volt, hogy sült kolbászt evett fehér kenyérrel, majd hozzászámolta a napjához annak fehérje, szénhidrát és zsír tartalmát.

Aztán elolvastam a Fegyencedzést, amiben meg azt írják, hogy az egész étrend dolog felesleges és csak elég mondjuk 80kg -n tartani a testsúlyom.

2020. okt. 4. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Figyu nekem egy kiló risz megy el fél kiló sertés és fél kiló marhával.

Néha mirelitzöldéget is keverek a rizshez de attól már akkora adagok jönnek ki reggel a wc-n hogy az állatakerti elefánt elszégyellné magát ha meglátná egy intenzívebb banán kúra után.

Béci bá

197cm 147kg 55 cm kar.

2020. okt. 4. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Pörölyfej Béla visszatért?

Gyakorlatilag 1-2 évente változik, hogy épp mi a divat kajálás terén. Egy biztos, ha megpróbálsz minnél jobban étkezni azzal nem fogsz semmit veszteni.

2020. okt. 4. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Ki kell tapasztalnod hogy neked mi válik be. Nekem magas vékonyként (191) azt mondták hogy tömnöm kell magamba a szénhidrárot mert különben nem hízok. Mi lett az eredménye? Nagyon elzsírosodtam. Mire azt leadtam az a kis izom is elfogyott amit szereztem. Utána újra kezdtem kevesebb szénhidráttal és figyeltem mi változik. Aztán így próbálgattam, növeltem, csökkentettem, amíg rá nem éreztem mi a jó nekem.
2020. okt. 4. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért irják?

Azért,mert testépítőversenyzők étkezését probálják átültetni hobbi szintre.Igazából nem árt,csak teljesen felesleges ez az elmélet.Neked ,aki 8 órát ledolgozik a melóhelysn,majd hazamegy a családhoz,nem sok értelme van.

Sültkolbászt evett?Isfenem.Akkor most mi fog történni?

Keresztbe áll egy szál kolbász?

Pizzát evett..juj ,az halálos!!

Node mi is van abban a kolbászban?

Darálthús,zsir,paprika,bors,só.

És a pizzában?

Fehérliszt,paradicsom,sonka,hal,sajt,olivaolaj,gomba..

Melyik részük lenne az,ami akkora tragédia,vagy izombontóhatású lenne,hogy ki kéne átkozni?

Elárulom,egyik sem.

Ugysem fogsz szinpadra állni,és nem kell tamolyogva lemasznod onnan,mert nem vagy versenyző,és semmi hasznod nincs belőle. Az év 365 napjából 1-2 hetig csontszáraz voltál a csúcsszuper diétáddal?

Gratulálok!Szép teljesítmeny,csak minek?

Lehet viszonylag jol kinezni.Ehezz pedig nem kell ráfeszülni a dologra.

A haverod pont jol csinálta.

Legyen meg az epítőanyag,de azért élni is kell az életet,és elvezni.

Ha pizzat akarok enni,akkor eszek is.

2020. okt. 5. 06:41
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 Elmondott minden igazságot.
2020. okt. 5. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!