Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miújság Montezzel meg a régi...

Miújság Montezzel meg a régi arcokkal?

Figyelt kérdés
Utoljára kb 6-7 éve voltam itt. Mizu a régi srácokkal?
2020. szept. 29. 20:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyébként én békakrokkot hiányolom, azt hiszem ez volt a neve, ő ritka hasznos válaszokat adott
2020. szept. 30. 09:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Bébi vagyok én is itt vagyok még néha.

Ibizán dolgoztam 15 évet álltam az ajtóban 147 kg 197cm kar 55cm

nem koxolok csak lazán edzegetek.

Néha este mikor álltam az ajtóban írogattam pár választ ide .volt hogy képet is küldtem pár panelpistikének aki a fotelből akarta megmondani hogy diétázzak le.

Egy valaki volt aki rámírt hogy ibizán van fussunk össze na ő járt a legjobban.

VIp jegyet kapott estére.

2020. okt. 3. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Béci vagyok csak közel vannak a gombok egymáshoz.

Még annyit koxolni nem tudok segíteni nem is akarok nekem ez a természetes genetikám versenyre is csak színtiszta csirkemell rizs kombóval szálkásítok.

Köszönöm hogy elolvastátok.

most van kicsit több időm pötöygni mert nem kell ajtóban álldogálni nincs kit kidobni így előfordulhat néha idenyomok pár sort majd.

2020. okt. 3. 12:38
 14/15 anonim ***** válasza:
59%
Na igen a régi trollok befogadhatóbbak voltak, mint a mostaniak.
2020. okt. 3. 14:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyébként én is itt vagyok már 2012 óta, de anonim felhasználóként. Valóban jobb volt a kategória régen, sokszor visszagondolok azokra az időkre, akkoriban kezdtem el edzeni is, és jóérzés tölt el, hogy milyen jók voltak azok az idők. :)
2020. okt. 4. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!