Férfi kondiba járók mivel szőrtelenítetek?
Figyelt kérdés
Akárhány izmosodó férfit látok az interneten, mindegyik teljesen csupasz. Nekem a lábam elég szőrös, a kezemen nem olyan sőtét. A felsőtestemet meg a hónaljamat szoktam epilálni, a nemiszervemet pedig borotválni. Megérné mindenhol leszedetni, mielőtt eljárok kondiba, vagy nem lesz baj ha izmos leszek, de szőrös a lábam? Mivel oldjátok meg? Ipl/végleges szőrtelenítés mennyire jön ki pénzbe ha azt használod?2020. szept. 29. 12:10
1/8 anonim válasza:
A kondiban a férfiak 99%-a nem szőrteleníti magát, mármint a látható részeken.
Versenyre, fotózásra persze. De a konditerembe járók nagy része nem versenyző.
2/8 anonim válasza:
En Philips elektromos borotvat hasznalok. Amugy van egy kis felreertes a fejedben. Azok vannak full legyantazva akik versenyre keszulnel vagy esetleg fotozasra stb. A ferfiak 90%a szoros az edzoterembe. Meg a versenyzok is 😀 ha off szezon van.
3/8 A kérdező kommentje:
Csak az alapján írtam, amit a neten láttam. A kis 16 évesek is tiszta csupaszok, nem a csontsovány kockahasúakra gondolok.
2020. szept. 29. 13:28
4/8 anonim válasza:
Én gyantázok, mindenhol. Ez alap igényesség.
5/8 anonim válasza:
Ez tőled függ. Ne azért szőrtelenítés, mert mások megteszik. A szőrös kar és láb kb alap egy férfinál. A szőrös pasik pedig ha elolvasod a szexuális kategóriát eléggé bejön a nőknek és a pasiknak is egyaránt.
Egyébként amióta meghagyom a felsőtestemen is a szőrt, többeknek is jobban bejövök, mint csupaszon.
Szóval a lényeg, hogy magadnak tetszél és ne divatból tegyél bármit is.
6/8 A kérdező kommentje:
Karon és lábon meghagyom. Valamiért engem zabar ha a felsőtestem szőrös.
2020. szept. 29. 17:13
7/8 anonim válasza:
Akkor ott ahol zavar szedd le. Le tudod trimmelni, borotválni, gyantáztatni.
8/8 anonim válasza:
Ahol zsírosabb vagy, ott vágd le, ritkítsd ki. Ahol meg szárazabb vagy, hagyd meg. Így nagyobbnak és szárazabbnak látszol. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!