Ez mi lehet? R1hadtul fáj a bicepszem
Figyelt kérdés
Vasárnap voltam kondiba, bicepsz+tricepsz edzés volt, (kicsit elhanyagoltam magam, így újra elkezdtem) és másnap a 2 kezemet nem tudtam kinyújtani, szóval egy ilyen V alakba tudom csak tartani, mert ha kiakarom nyújtani r1hdtul fáj Ez micsoda, illetve van mennyi idő mire helyre jön? (4nap alatt nem sok javulást tapasztaltam) itt egy Fastum nevezetű krém, érdemes kenni vele? Nagyon megterheltem , lehet nem kellett volna :/ Köszi!2020. szept. 22. 10:11
1/4 anonim válasza:
Túlterhelted picit, kb. egy hét alatt helyreáll az ilyen durva is. Ha lenyújtottál volna a végén, akkor nem lenne ennyire brutális. :)
Fastum gél jó lehet, gyulladáscsökkentő, picit masszírozhatsz is vele (az sem lesz kellemes...). Esetleg egy laza átmozgatás.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2020. szept. 22. 11:19
3/4 anonim válasza:
Gondolom most kezdted az edzést, majd elmúlik
4/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen kb. 3 éve, mikor 1-2 év kihagyás után okosan úgy gondoltam, hogy simán bírok majdnem ugyanannyit, mint régen. Nekem kb. 3 nap alatt elmúlt, de addig egyszerűen nem tudtam kinyújtani a karom; ha teljesen elengedtem, akkor is megállt derékszögben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!