Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítéssel foglalkozók...

A testépítéssel foglalkozók miért gondolják azt, hogy ők mindenhez is értenek?

Figyelt kérdés

Sokszor itt olyan dolgokat olvasni, hogy az ember haja égnek áll. Ha szóvá teszi az ember akkor meg jön a beugatás, hogy de ő ért hozzá meg mit ugatsz be irigy kutya stb. Ahelyett, hogy tanulnának inkább belőle.

Annyira kínos ez az alacsony színvonal. Természetesen tisztelet a kivételnek. De ez nekik is nagyon kellemetlen, sajnos rájuk is igen rossz fényt vet ez. :(

2020. szept. 20. 20:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én csak a kokszos Józsikat rühellem, akik szétcuccolva osztják az észt, hogy mit hogy kell(ene) csinálni.
2020. szept. 21. 08:40
 12/12 anonim ***** válasza:

1, szerintem zömében frusztrált emberek kezdenek el gyúrni. nyilván kivételek vannak (pl. öcsém), de tényleg így látom.

2, Aztán ne felejtsük el, hogy Mo. 1. számú szakértője egy kőagyú bunkó, Drugs Bunny, és sokan próbálják utánozni a stílusát (itt is azért szoktam le a táplálkozás témáról, mert tele volt nagyszájú gyúrósok hülyeségeivel)

3, ebben az országban sose volt divat komolyabban utánanézni a dolgokat, és aki 20 percet olvasott egy témában, már szakértőnek képzelte magát.

2020. szept. 21. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!