Miért ilyen a myfittnesspal?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az appot, hogy könnyen tudjam a telefonomon számolni az elfogyasztott kalóriákat, de ez az idióta app nem képes ezt az egyszerű dolgot egyszerűen elvégezni. Minden szarra rákérdez, most már eljutottam oda, hogy beírogatom a kajákat oda hogy reggeli, ebéd, vacsora stb, de ez is mekkora hülyeség, miért nem lehet mindig csak +1 étkezést hozzáadni... Mindegy, beütöm hogy tortilla wrap, mert abban ettem meg a csirkémet, erre ilyen szar kirkland meg minden márkát kidob, ahelyett hogy kidobna egy standard tortilla wrapot és ott tudjam állítani, hogy a csomagoláson feltüntetett szénhidrát, fehérje stb az mennyi. Csirkemellel ugyanez, nagy nehezen találok egy ilyet, hogy bőr nélküli natúr csirke, erre csak 250g-ot vagy 1g-ot lehet kiválasztani mennyiségnek. És nem is azt írja ki fehérje meg egyéb mennyiségeknek amiket máshol látok a neten. Ez egy borzasztóan szar appnak tűnik. Csak én vagyok ezzel így vagy más tudja normálisan használni?2020. szept. 20. 17:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!