Testépítők, akik értenek a kalóriabevitelhez, táplálékkiegészítőkhöz kérem tudnának írni egy privát üzenetet? (pár kérdés végett)
Figyelt kérdés
Ha a kérdés alá írsz, akkor írok én. :)2020. szept. 17. 13:30
11/12 A kérdező kommentje:
Egy fontos kérdést kihagytam, probléma az hogy túlzottan sok vizet iszok? ezalatt 8-9 litert értek egy nap alatt.
2020. szept. 18. 16:49
12/12 anonim válasza:
Vércukrot, vérképet csináltattál mostanában? Ha túl sokat iszol, lehet tünete cukorbetegségnek is. (Ha folyamatosan szomjas vagy, ekkora mennyiség mellett is)
Meg kimossa az ásványi anyagokat, egyes vitaminokat, de inkább többet, mint kevesebbet. (bár ez talán egy kicsit sok, ki tudja. Őszintén szólva nem vagyok orvos, szóval ha jól érzed magad, cukorbeteg sem vagy, és ez a 9 liter nem cukros vackokból jön össze, akkor nem látom miért lenne baj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!