Lányok, hölgyek, asszonyok! Mi a vélemény egy ilyen egy ilyen formáról?
2020. szept. 15. 19:43
41/52 anonim válasza:
Én no vagyok, magam is edzek, magamon is fontos az izmos, szálkás forma. Ez egy jo alap de nekem nem elég definiált, fedett+ lehetne kerekebb, szélesebb vall, nagyobb kar.
42/52 anonim válasza:
Vágjátok, hogy ez a kinézet bőven átlag felett van?
43/52 anonim válasza:
Én pl. "vágom", de ettől még nem tetszik nekem. Most mit kéne akkor csinálnom, hazudni vagy elmenni valami hipnózisra hogy másképp gondoljam valaki kedvéért? :D
45/52 anonim válasza:
42, nem ezt mondtam. Csak sokan itt fikázzák hogy nem elég kigyúrt, nem elég széles,nem elég csúcsos azt lehet hogy ezek az emberek akik ezt írjak,tizedennyire se néznek ki jól, vagy esetleg szimplán szarul néznek ki.
46/52 anonim válasza:
A kérdező egy anonim oldalon kert véleményt a fizkumrol. Ezt mindenkinek életerő de őszinte. Nem azt kerdezte mi hogy nézünk ki, hanem hogy ő.
48/52 anonim válasza:
Hát én nemrég kezdtem el edzeni, de ha ez a naturál max akkor abba is hagyom.
49/52 anonim válasza:
Már pedig van akinek ennyi. Ember függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!