Lányok, hölgyek, asszonyok! Mi a vélemény egy ilyen egy ilyen formáról?
2020. szept. 15. 19:43
1/52 anonim válasza:
Mint egy kalács.
Túl nagy az a csuklyás. Megfelelően végzed a gyakorlatokat?
2/52 anonim válasza:
Én férfi vagyok, tehát engem nem akarsz megdugni. Szerintem a forma menő, viszont elég sok hasonlót lehet a teremben látni, naponta. Úgyhogy még ha szexi is, nem kiemelkedő. Viszont sok nőhöz nem elég még egy ennél jobb forma se.
3/52 A kérdező kommentje:
Azért kíváncsi lennék arra a nőre akinek ez nem elég.
2020. szept. 15. 20:11
4/52 anonim válasza:
Tessék itt vagyok, sztem nem vagy menö. Van egy kis izmod és ennyi, nem vagy egy nagy durranás
26/L
5/52 anonim válasza:
Kellett Heroldról elküldeni ezt a képet ennek a baromnak...most ezt fogjuk látni folyamatosan...
6/52 anonim válasza:
Kérdező utólag visszaolvasva tényleg félreérthetően írtam. Arra gondoltam, hogy a nőnek semmilyen forma sem elég, mert nem nyom latba olyan sokat a forma. Persze edzeni jó, viszont sok nőnek egy sima sportos alak is elég, mindegy, hogy mennyire vagy izmos. Például nálunk az egyetemen ha fel akarnál szedni egy fizika szakos nőt, semmilyen forma nem lenne elég. Bár talán jobb is, mert valszeg nem ütnéd meg agyilag a szintet.
7/52 anonim válasza:
Szerintem nem attól leszel “menő”, hogy hogyan nézel ki póló nélkül.
Nekem ez nem jön be, túl “tömény”.
8/52 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy azok akik beugatnak mit tudnak felmutatni?
Azok a nők akiknek meg nem elég, azoknak mi kéne? Élőben nem mondanák ezt az fix.
2020. szept. 15. 21:29
9/52 anonim válasza:
Bar en ferfi vagyok. Szerintem kiraly a forma. Foleg ha a lab is jo hozza.
10/52 anonim válasza:
Gondolod valamelyik nőt érdekli a formád miközben előadod a full egós kihaénnem halálunalmas sztoridat magadról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!