Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen jóízű fehérjeport...

Milyen jóízű fehérjeport ajánlotok?

Figyelt kérdés
Amit eddig fogyasztottam mindet "kényszerből" ittam, hogy meglegyen a fehérje bevitel mert hányingerem lett sokszor az ízétől. Szerintetek milyet vegyek? Valami ízesítetlent? Milyen márkát ajánlotok?

2020. szept. 14. 08:33
 1/8 MadSeal ***** válasza:
100% Whey Gold Standard szerintem finom.
2020. szept. 14. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Gymbeam fehércsoki. Alig kell rázni, hogy oldódjon, tényleg fehércsoki íze van, és még csokidarabok is vannak benn. Legjobb amit ittam eddig.
2020. szept. 14. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Tökmindegy milyen ízű, egy idő után úgyis megcsömörlesz tőle, ha csak egyfélét iszol, még attól is, ami az elején ízlett. Váltogatni kell.
2020. szept. 14. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Scitec whey pro
2020. szept. 14. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Biotchnak most jött ki egy teljesen uj, nem krémes fehérjepora. Nekem nagyon bejön, olyan mint egy üdito. Barackos ice tea, lime és gyümölcsös izben van. Nekem nagyon bejönnek.
2020. szept. 15. 01:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Pure Gold fehérjék bitang finomak.
2020. szept. 15. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Uh...#2 Tyrannosaurus Kex!

Erre tudsz linket küldeni? Nagyon érdekelne!

Viszont a gymbeam oldalán "csoki" illetve "choc" szavakra keresve, találtam kesuvajat, normál csokit, proteinszeletet, de fehércsokis port nem :(

Pedig imádom a fehércsokit, úgyhogy benne lennék egy ilyenbe, még ha drágább is mint bármi más :P

2020. szept. 19. 05:05
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ebből van fehércsokis.

"...még ha drágább is mint bármi más"

Hát... Ha 2.5 kilósban rendeled, akkor talán a legolcsóbb tejsavók között van itthon (3600 FT/kg). :DDD

2020. szept. 19. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!