Milyen jóízű fehérjeport ajánlotok?
Figyelt kérdés
Amit eddig fogyasztottam mindet "kényszerből" ittam, hogy meglegyen a fehérje bevitel mert hányingerem lett sokszor az ízétől. Szerintetek milyet vegyek? Valami ízesítetlent? Milyen márkát ajánlotok?2020. szept. 14. 08:33
1/8 MadSeal válasza:
100% Whey Gold Standard szerintem finom.
2/8 anonim válasza:
Gymbeam fehércsoki. Alig kell rázni, hogy oldódjon, tényleg fehércsoki íze van, és még csokidarabok is vannak benn. Legjobb amit ittam eddig.
3/8 anonim válasza:
Tökmindegy milyen ízű, egy idő után úgyis megcsömörlesz tőle, ha csak egyfélét iszol, még attól is, ami az elején ízlett. Váltogatni kell.
5/8 anonim válasza:
Biotchnak most jött ki egy teljesen uj, nem krémes fehérjepora. Nekem nagyon bejön, olyan mint egy üdito. Barackos ice tea, lime és gyümölcsös izben van. Nekem nagyon bejönnek.
6/8 anonim válasza:
Pure Gold fehérjék bitang finomak.
7/8 anonim válasza:
Uh...#2 Tyrannosaurus Kex!
Erre tudsz linket küldeni? Nagyon érdekelne!
Viszont a gymbeam oldalán "csoki" illetve "choc" szavakra keresve, találtam kesuvajat, normál csokit, proteinszeletet, de fehércsokis port nem :(
Pedig imádom a fehércsokit, úgyhogy benne lennék egy ilyenbe, még ha drágább is mint bármi más :P
8/8 anonim válasza:
Ebből van fehércsokis.
"...még ha drágább is mint bármi más"
Hát... Ha 2.5 kilósban rendeled, akkor talán a legolcsóbb tejsavók között van itthon (3600 FT/kg). :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!