Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem szteroid, hanem kemény...

Nem szteroid, hanem kemény edzés szövegről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Csak, mert vannak akik tényleg kemény edzéstől lettek izmosak, viszont sok a koxos is, akik meg nem csak attól. Mégis van ez a szlogen úgymond, nem szteroid hanem kemény edzés.

2020. szept. 11. 21:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Gyerekek, aki szerint nem lehet naturalban valaki izmos az csak irigy és buta.

Én vagyok az élő példa

[link]

Full naturba, ez a forma tesókák

2020. szept. 12. 13:03
 12/26 A kérdező kommentje:
Utolsó vigyétek el azt a képet már! xD
2020. szept. 12. 13:08
 13/26 anonim ***** válasza:
Irigy
2020. szept. 12. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:

Van pár vicces alkalom amikor a illető sem gondolja komolyan és látszik, hogy "hazudik" vagy csak ironikusan mondja.

Viszont szerintem az emberek fejében túl alacsonyan van annak a határa, hogy mi lehetséges naturálban, így bárki aki kicsit is jól nézki nem is feltétlenűl mert olyan óriási csak, mert sármos és alacsony a testzsírszázaléka már szteroidos.

2020. szept. 12. 14:30
 15/26 A kérdező kommentje:
Viszont van aki tényleg kokszos, nála ez nem vicces? Mert a konditerem "alfái" nem naturálok, mégis ez a fő duma, hogy ez nem koksz, irigy vagy.
2020. szept. 12. 14:36
 16/26 anonim ***** válasza:
Szerintem mindent elárul az, hogy bizonyítgatniuk kell az igazukat... Vannak komoly formák akikről lerí, hogy nem tolnak semmit még úgy is, hogy nem is láttad őket edzeni még. Máshogy néz ki a forma... Az edzés meg pláne.
2020. szept. 12. 14:37
 17/26 anonim ***** válasza:
#15 az ilyenek azok beteg emberek. Pszichésen betegek. Nagyon sok ilyen van, a konditerem és ez a sport nincs jó hatással az agyra.
2020. szept. 12. 14:39
 18/26 A kérdező kommentje:
Engem az zavar, hogy sok olyan ember van, aki tényleg kokszos, mégis ez a szöveg, hogy csak irigy van, ő nem kokszos. Ez szerintetek is gáz?
2020. szept. 12. 14:40
 19/26 anonim ***** válasza:
Igen az. De mint mondtam elég alacsony a szellemi színvonal, szóval ne várj sokat az ilyenektől.
2020. szept. 12. 14:44
 20/26 A kérdező kommentje:
Annyit kihagytam, hogy ezt nem konkrét ember mondta, hanem egy konditeremnek amolyan szlogenje, ahol sok a kokszos.
2020. szept. 12. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!