Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Felülésezett már valaki beton...

Felülésezett már valaki beton talajon?

Figyelt kérdés

Edzéseken ilyen kavicsdarabos betonplaccon vagyunk, minden nap 100 felülést kell csinálnunk időre.

Első nap még ment is, viszont éreztem, hogy nagyon roszog mozgás közben a keresztcsontom.

Most hétvégére be is lilult, az ágyból felkelés, fekvés is még fáj egy kissé.

Holnap újra kezdődik az egész.

Hasprést nem lehet csinálni.

Nem lehet nálad törölköző, csak egy póló es egy melegítő nadrág lehet rajtad. Nem vihetsz magaddal semmit.

Arra gondoltam,valami szivacsot rejtek el félig a nadrág- félig a póló alá csúsztatva, de 1: a körvonala tuti hogy látszik majd

2: a gyakorlatok között van ugri-bugri rész is, szóval biztos hogy elcsúszna a szivacs, vagy kényelmetlen lenne..

Valahogy a katonák is megcsinálják, hogy betonon megy nekik minden és nem fáj másnap a seggük, hogy leülni se tudnak.. hogy csináljam?

2020. szept. 6. 08:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem betonon csinálják, nem spártában vagyunk.

Továbbá nem tudom hol és miért csináljátok, de ez maradandó gondokat is tud okozni, szóval én összefognék a többiekkel a helyedben és közölném hogy vagy ad szivacsot vagy felejtse el hogy odajárjak.

Próbáld meg a nadrág korlát odatenni. A gumi rész hátha segít.

2020. szept. 6. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!