Beton súlyzót lehet otthon "tágítani"?
Beton?
Ami működik az nem hülyeség!
Bocs, fémre gondoltam, konkrétan erre [link]
Csak rosszul emlékeztem :)
Ha lereszeled akkor már azonnal megváltozik a tárcsáknak a súlya, és nem tudsz két tárcsát ugyanúgy megreszelni, hogy azok egyrészt balanszban álljanak másrészt meg, hogy reszelés után ugyanolyan súlyú legyen mindkét reszelt tárcsa
Gyűjts pénzt és vegyél magadnak rudat tárcsástól az a biztos,csak nem olcsó mulatság
Mégis hogyan reszelnéd ki reszelővel? :D
Ilyenre gondoltál?
Amúgy komolyan, engem is érdekelne. Anno nagy hibát követtem el, és én is a decathlonból vettem a 28mm-es tárcsákat... Ugye ezek csak az ő rúdjaikkal "működnek"...
A másik, ha veszel tárcsás kondigépet, mert nem akarsz vagyont fizetni a lapsúlyosért, azok szinte mind vagy 30mm-esek vagy 50-esek.... Máris nem megy rá ezekre.
Valaki válaszolhatna, esztergálásra nincs lehetőségem. De nem hiszem, hogy messze mennék ilyen reszelővel... Vagy igen? Időm az van :D
Pénzem már nem annyira főleg, a mai tárcsaárak mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!