Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindenhol látszik az eredmény...

Mindenhol látszik az eredmény kivéve farizom. Van tipped?

Figyelt kérdés

6 hónapja heti 3x edzek, nagyobb súlyokkal, étrendet 80%ban tartom.

172 cm es 57 kg vagyok, inkább ektomorf alkat.

Az edzes kb mindenhol latszik rajtam kivéve a farizmom alsó részén. Lóg a fenekem alja magyarán.

Guggolas, kitores ( kezi sulyzokkal) felhuzas ( kettle 15kg), labemelések es csípőlökés(30kg) amit heti 2-3x edzes, 3x10-15 ismetles annyi súllyal, ahol az utolsó pár már nagyon fáj... :)

Milyen gyakorlatot iktassak még be ami kifejezetten a farizom alsó részét erősíti?

2020. szept. 3. 10:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lábtoló vagy combhajlítóra van gép az a hátsódat is megdolgoztatja vagy csigás gépen lórúgás.
2020. szept. 3. 11:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy kevés a súly, ha ennyi ismétlés simán megy, emelni kell a súlyt kevesebb ismétléssel.
2020. szept. 3. 11:42
 3/15 anonim ***** válasza:
28%

Kitörésből többet, illetve combhajlítót is sűrűn. Futáshoz hogy állsz? 😀

Milyen az az ektomorf alkat? 🙄

2020. szept. 3. 12:13
 4/15 A kérdező kommentje:

Ektomorf hogy magas, vekony, hosszabb vegtagok, vekony csontozat...

Ha futok, meg az a maradek kis izom is eltunik sajnos..

2020. szept. 3. 12:23
 5/15 anonim ***** válasza:
17%

Nekem pont az ilyen testalkat tetszik. 😀

Viszont abban tévedsz. Én pár éve futok. A futástól izmos lett a lábam, vádlim. A combomon is jól látható hogy izmos. Fenekem is kerek és feszes. (Ezt mások mondták, és mivel férfi vagyok kicsit furán is hangzott😀)

Hétvégente 8-10 km szoktam futni. Hétköznap pedig edzek. Így sportos a felsőtestem is (szintén mások szerint)😀

Tévedés, hogy a futástól fogyni fogsz. Nézd csak meg a sportolókat. Néhány focista is tiszta izom, milyen izmos lábuk van? Pedig a meccsen 10km felett futnak...

2020. szept. 3. 13:02
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Guggolas kell, nagy sulyos, 70-80% os terhelessel, tehat 3-5 sorozat, 3-6 ismetles
2020. szept. 3. 16:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

kis sulyokkal edzel, nem jo az edzesterv, nem edzel mast seggen kivul, nem eszel jol (nem a lisztecske meg a cukrocska a baj, hanem nem elegendo a kcal mennyiseg), masban vagy "erosebb" (genetika), millio mas oka lehet

amugy ha guggolsz, felhuzol, meg csipoemelest csinalsz, de korrekt modon es nem bohockodva, akkor az boven eleg

2020. szept. 4. 21:00
 8/15 A kérdező kommentje:

A sulyok szerintem nem kicsik (pl csipolokes rud&30 kg van rajta, meg gumikotel terd felett ) illetve persze mast is edzek hiszen ahogy írtam, mindenhol latszik (hat, vall, comb stb) csak itt nem, szerintem az etrend is kb jo lehet, kulonben a tobbi sem fejlodne (mondjuk a testzsir mehetne lejjebb, 23% tehat nem veszesen sok, de lehetne jobb, volt mar 20 is hasonlo etrenddel) de a combhajlito gepet teny, hogy elhanyagoltam eddig, felhuzasnal is valtok sulyt az eddigi 20 kg homokzsak helyett, illetve novelek a kitoreseknel a kezi sulyon, hatra atlos kitorest javasoltak mashol hogy kifejezetten fenek also ill combfeszito izmokat dolgozza meg, meglatjuk, kiprobalom...

Koszonom a valaszokat.

2020. szept. 7. 15:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor a csipolokes 50 kg, nem? Azert az nagy kulonbseg..
2020. szept. 11. 17:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Es hogy megy az edzes a valtoztatasokkal azota?
2020. okt. 10. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!