Mindenhol látszik az eredmény kivéve farizom. Van tipped?
6 hónapja heti 3x edzek, nagyobb súlyokkal, étrendet 80%ban tartom.
172 cm es 57 kg vagyok, inkább ektomorf alkat.
Az edzes kb mindenhol latszik rajtam kivéve a farizmom alsó részén. Lóg a fenekem alja magyarán.
Guggolas, kitores ( kezi sulyzokkal) felhuzas ( kettle 15kg), labemelések es csípőlökés(30kg) amit heti 2-3x edzes, 3x10-15 ismetles annyi súllyal, ahol az utolsó pár már nagyon fáj... :)
Milyen gyakorlatot iktassak még be ami kifejezetten a farizom alsó részét erősíti?
Kitörésből többet, illetve combhajlítót is sűrűn. Futáshoz hogy állsz? 😀
Milyen az az ektomorf alkat? 🙄
Ektomorf hogy magas, vekony, hosszabb vegtagok, vekony csontozat...
Ha futok, meg az a maradek kis izom is eltunik sajnos..
Nekem pont az ilyen testalkat tetszik. 😀
Viszont abban tévedsz. Én pár éve futok. A futástól izmos lett a lábam, vádlim. A combomon is jól látható hogy izmos. Fenekem is kerek és feszes. (Ezt mások mondták, és mivel férfi vagyok kicsit furán is hangzott😀)
Hétvégente 8-10 km szoktam futni. Hétköznap pedig edzek. Így sportos a felsőtestem is (szintén mások szerint)😀
Tévedés, hogy a futástól fogyni fogsz. Nézd csak meg a sportolókat. Néhány focista is tiszta izom, milyen izmos lábuk van? Pedig a meccsen 10km felett futnak...
kis sulyokkal edzel, nem jo az edzesterv, nem edzel mast seggen kivul, nem eszel jol (nem a lisztecske meg a cukrocska a baj, hanem nem elegendo a kcal mennyiseg), masban vagy "erosebb" (genetika), millio mas oka lehet
amugy ha guggolsz, felhuzol, meg csipoemelest csinalsz, de korrekt modon es nem bohockodva, akkor az boven eleg
A sulyok szerintem nem kicsik (pl csipolokes rud&30 kg van rajta, meg gumikotel terd felett ) illetve persze mast is edzek hiszen ahogy írtam, mindenhol latszik (hat, vall, comb stb) csak itt nem, szerintem az etrend is kb jo lehet, kulonben a tobbi sem fejlodne (mondjuk a testzsir mehetne lejjebb, 23% tehat nem veszesen sok, de lehetne jobb, volt mar 20 is hasonlo etrenddel) de a combhajlito gepet teny, hogy elhanyagoltam eddig, felhuzasnal is valtok sulyt az eddigi 20 kg homokzsak helyett, illetve novelek a kitoreseknel a kezi sulyon, hatra atlos kitorest javasoltak mashol hogy kifejezetten fenek also ill combfeszito izmokat dolgozza meg, meglatjuk, kiprobalom...
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!