Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez tényleg működik és igaz?

Ez tényleg működik és igaz?

Figyelt kérdés
Azt hallottam gyúrosoktól, hogy ha előtte felszívnak egy kis speedet, akkor jobban megy az edzés, mert felmegy a pulzusa és jobban tud fejlődni, mivel több ismétlést tud csinálni. Ez igaz vagy kamu?
2020. szept. 1. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaz lehet, azon az áron, hogy szétkúrod a szervezeted.
2020. szept. 1. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Mégis miben tud segíteni egy közönséges drog a edzésben?

Mert az oké, hogy a danaboltól látványosan fejlődsz, de a speed az csak egy drog.

MIlyen reakciót vált ki? Erősebb lesz az ember, nehezebben fárad ki?

2020. szept. 1. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Jobban pörögsz tőle. Ha buliban annyira bepörget hogy akár kiszáradsz és meghalsz, akkor az se hihetetlen hogy többet és gyorsabban bírsz nyomni,nem? Hagyd a fenébe, se az egészségügyi, se a büntetőjogi kockázatokat tekintve nem ér annyit a dolog.
2020. szept. 1. 17:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Jah nem rólam van szó, csak már több embertől hallottam és nem értettem, hogy miben is tud segíteni
2020. szept. 1. 17:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Még ha igaz is, akkor se éri meg.
2020. szept. 1. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Szálkásításhoz jó a speed
2020. szept. 1. 18:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Miért pont szálkásításhoz?
2020. szept. 1. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolkodj egy kicsit. A szervezet védi magát, nem engedi, hogy túlterheld. Különböző drogokkal ezt a védelmet tudod kikapcsolni. Persze különböző mértékben. A koffein is ilyen, felpörget akkor is, ha amúgy már pihenésre lenne szükséged.
2020. szept. 1. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:
7 na szerinted miért?
2020. szept. 1. 19:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!