Két egykezes súlyzóval (rengheteg súllyal) és egy dönthető fekpaddal kb. le lehet edzeni mindent, hogy egy viszopnylag izmos test alakuljon ki??
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 07:47
3/7 A kérdező kommentje:
2. Írtam, hogy bármennyit rá tudok pakolni (tárcsát), nem fix súlyú.
2020. aug. 29. 08:48
4/7 anonim válasza:
Kéne még egy kétkezes súlyzó is (pl felhúzás, döntött törzsű evezéshez, esetleg guggoláshoz, ha van miről leemelni a súlyt) és akkor simán.
6/7 A kérdező kommentje:
5. Mi a probléma?
rengheteg
viszopnylag
A két betű (g,h illetve o,p) egymás mellett van a billentyűzeten, egyértelmű, hogy elütés történt, és nem tudatlanságból eredő helyesírási hiba. De most biztosan boldog vagy, hogy ezt észrevetted és megemlíthetted, nyomorék...
2020. aug. 29. 10:06
7/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Én van hogy fel sem állok a kézi súlyzók mellől egy-egy edzés alkalmával.
Felhúzni, evezni, de akár guggolni is lehet két egykezessel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!