Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » MIylen gyaorlatokat tudtok...

MIylen gyaorlatokat tudtok szabóizomra?

Figyelt kérdés
Szeretném a szabóizmomat erősíteni.

2020. aug. 27. 21:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Hagyjuk már ezeket az eldugott szarságokat. Tuti hogy kezdő vagy, ne akarj már olyan izmot erősíteni amit konkrétan nem lehet, dolgozni fog az, guggolásnál, felhúzásnál.
2020. aug. 27. 22:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezdő de a szíbóizmom le van maradva az elülső egyenesizmomhoz képest. A Kvadricepszem is szépen fejlődik de ezt elmaradottnak érzem.
2020. aug. 27. 22:03
 3/11 A kérdező kommentje:
szabó*
2020. aug. 27. 22:04
 4/11 A kérdező kommentje:
eldugott szarság? a test leghosszabb izma!
2020. aug. 27. 22:04
 5/11 anonim válasza:
100%

Ne törődj a kóklerekkel. Sok félművelt, magát okosnak gondoló , de anatómiát letojó buta ember. Ezt találtam

SZABÓIZOM

Működése: Térdet és csípőt hajlítja, emeli és kifelé forgatja és távolítja a combot, lábszárat befelé forgatja.

Fejlesztése súlyzóval: Lábemelgetés súlyzóval (vaspapuccsal) hanyatt fekve - rögzített lábfej - súlyzót a tarkóhoz szorítva - felülések.

2020. aug. 27. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Szabás.
2020. aug. 27. 22:21
 7/11 A kérdező kommentje:
hú de vicces. Azért sokat elmond az oldalról hogy trollkodás a legtöbb válasz. Nem egy kis piti izmot kérdeztem A test leghosszabb izmát illene ismerni azoknak akik edzenek már egy ideje. Ez a guggolás jó mindenre mentalitást el kellene felejteni. Persze ha neked elég akkor ok , de nézz utána ha más kérdez valamit
2020. aug. 27. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
Mutass egy fejlett szabóizmot, bárkin.
2020. aug. 27. 23:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem más érdekel hanem sajátmagam , nyilván előfordul persze nem hobbigyúrók közt.. Az erős testhez egyensúly kell. De nem kötelező válaszolni. valamiért azt gondolják itt egyesek mindenhez hozzákell szólniuk pedig nem , csak ha releváns információt képesek nyújtani.
2020. aug. 28. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mutass saját magadon egy fejlett szabóizmot, nem érdekel kiről, csak látni akarok egyet, ugyanis még sose láttam, profiknál se.
2020. aug. 28. 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!