Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennyire béna lennék ehhez a...

Ennyire béna lennék ehhez a sporthoz?

Figyelt kérdés

Kb fél éve edzek és most nyomok fekve 55-60 kg körül (4x10)

Azt hittem hogy jól fejlődök, de másik kérdéseknél látom, hogy valaki fél év után 70 meg 80 kgal nyom és írjál hogy még az is kevés és béna.

Hát akkor én ennyivel mit szóljak, most el is vette a kedvem.

Akkor én ezt hagyjam, ha még a rosszaknál is rosszabb vagyok?

192 cm, 88 kg F

2020. aug. 23. 09:33
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Azt ugye tudod,hogy nem minden ember ugyan úgy reagáll az edzésre? :D

Teljesen mindegy ki mennyivel nyom

2020. aug. 23. 09:40
 2/10 anonim ***** válasza:

1. Ne foglakoz azzal más mit mond vagy csinál. Sokkal jobb lesz az életed.

2. HA még is akkor te is duplázd meg a számot amit igazából kinyomsz mint ahogy mások is. Vagy tegyél egy egyest elé. Úgysem tudja senki, hogy igaz e vagy sem.

2020. aug. 23. 09:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne hasonlítgasd magad másokhoz. Teljesen felesleges, csak a saját önbizalmad és kedved veszed ezzel el. Edzés úgy ahogy neked jó. Ha lassabban fejlődsz egy idő után egyébként az is természetes, hiszen a súlyok is nagyobbak.
2020. aug. 23. 10:04
 4/10 MadSeal ***** válasza:
100%
Ha erősödni akarsz, ne dolgozz ilyen magas ismétléstartományokban. Kezdj bele egy erőprogramban, pl.: starting strength és azt kövesd. Powerbuilderes srácok oldalán fent van szép exceltáblázattal is.
2020. aug. 23. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Fél év után én is is is ennyivel nyomtam, alapból gyenge voltam, de elkezdtem az erőn dolgozni, és hidd el rá 1 évre fel tud menni az 100 -ra is ;) 1-2 ismétlés úgy értem. Ezzel azt akarom mondani hogy semmit nem kell szégyelni, nem írtad honnan kezdted, de az is lehet hogy nem gyakran nyomsz fekve. 1001 tényező lehet amiért ennyivel nyomsz, de ne légy elkeseredve, hidd el a vékony srácok 90%-a ennyivel nyom ennyi idő után, az a kérdés meg kamu volt.
2020. aug. 23. 11:17
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Van aki bemegy a konditerembe és elsőre kinyom 100kgot.

Van durvább is. Robert Oberst, amikor még nem is tudta mi az a strongman első alkalommal majdnem megdöntötte USA log lift rekordot, csak úgy random ...

Egy másik dolog. A testépítés technikailag nem sport.

Plusz az súlyok nagysága nem igen számít testépítésben, így nem az alapján ítélném meg, hogy milyen jó vagy átlagos aluli vagy. Főleg nem 1 gyakorlat alapján...

2020. aug. 23. 13:04
 7/10 anonim válasza:
192 cms a hosszabb karjaid miatt az alacsonyabb emberekkel szemben fekve nyomásban elég nagy hátrányban vagy, ezt is vedd figyelembe.
2020. aug. 23. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Igazából teljesen mind1, ki mennyivel nyom. Tegnapi saját magadon kívül senkihez nem érdemes hasonlítgatnod magad.
2020. aug. 23. 15:39
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, vissza is jött a motivációm.

Nem az lesz a cél hogy másnál jobb legyek, hanem hogy magamnál.

2020. aug. 23. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:
A tükör mit mutat báttya, csak az számít
2020. aug. 23. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!