Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elfogadjam az ajánlatot?...

Elfogadjam az ajánlatot? Versenyezzek? (többi lent)

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. (2 hónap múlva 18) Körülbelül másfél éve kezdtem el edzeni. Jó genetikám van, szálkás az izomzatom. Megkeresett engem egy edző, állítólag valamilyen presenter díjas, aki azt mondta, hogy lát bennem potenciát a versenyzésre. Plusz az egyik régi női ismerősünk, aki szintén edző és versenyző, mondta, hogy milyen jó fizikumot építettem fel. Ő is szeretne rábeszélni a fitness versenyre. Mindketten fel is készítenének. Bizonytalan vagyok. Érdemes versenyezni?

Ha valakinek van tapasztalata ebben, azt szívesen fogadom.

2020. aug. 21. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Meg akar csak dugni
2020. aug. 21. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Nincs eredményes fitness verseny koksz nélkül.
2020. aug. 21. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindezért hogy te esetleg reklámozó a csapatát, mit kapsz cserébe??
2020. aug. 21. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
En sosem engednem, h a baratnom versenysportoljon. Ott bejon a kepbe nehany segedeszkoz, amitol ferfias es csunya lesz a csaj..
2020. aug. 21. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nincs am olyan sok profi neves edző a szakmában, több a kókler. Ha megírod a nevét, akkor annyiban tudok segiteni, hogy tényleg ennyire elismert, tapasztalt és megbízható edző-e. Ha nem, akkor sajnos félő hogy nem tud rendesen felkészíteni fitness versenyre és más szándékok vezérlik.
2020. aug. 21. 19:29
 6/8 A kérdező kommentje:

1es sztem eltévesztetted a kategóriát.

Köszönöm a válaszokat. Mondjuk az ismerősömben jobban megbízok. Ő vele mégis csak egy kondiba járunk.

2020. aug. 21. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Hat ha ez erdekel, gyerunk. Nagyjabol minden adott. :)
2020. aug. 21. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Lattam azokat a"ferfias csajokat"kik badiztak akkor tizenot voltam ma harminc elsrmtudnsm kepzelni ma hogy néznek ki...

Es akkor a kokszrol szteroidrol szurkalasrol nem voltam szo...

2020. aug. 25. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!