Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek megint bezárják a...

Szerintetek megint bezárják a termeket most az ősztől?

Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Jó kérdés. Ha megint mindent bezárnak, annak katasztrófális hatása lesz a gazdaságra, szoval remelem nem merik meglepni. Ha megis, mar elozo karantenosdi alatt berendeztem a hazi termet, szoval nagy gaz nincs.
2020. aug. 21. 11:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát, ez az, hogy ha megint zárlat lesz, a terem hiánya lesz a legkisebb gondunk... Meg amúgy is, már éppen visszanyertem a régi erőmet és kondíciómat. Ráadásul most ősz, tél...ennyi erővel 7-8 hónapra is lezárhatnának, mondjuk akkor tényleg kampó lesz mindenkinek.
2020. aug. 21. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekunk egyetemen csak gyakorlatokra kell bejarni. Eloadasra nem.
2020. aug. 21. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Melyik edzsetem?
2020. aug. 21. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kormányrendelet szerint egyiknek sem kellett volna bezárnia. Ez a tulajokon múlt.

Egyébként nyíltan ki lett mondva, hogy Magyarország nem bírná ki, hogyha újabb karantént kellene elrendelni. Totális gazdasági csőd lenne. Szóval kicsinek találom az esélyét, hogy újra bezárjanak bármit is.

2020. aug. 21. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Remélem nyitva lesznek, viszont nekem nem a gyúrás az életem, kibírnám ha nem mehetnék. Az egyetemen legyen rendes oktatás, ne rontsák el a szezonom!
2020. aug. 22. 21:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez igaz, az valóban fontosabb.

Örülök is, hogy én már végeztem, és nem most kell egyetemre járnom.

2020. aug. 23. 07:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdező tegnap 21:58 vagyok. Szerintem nem zárják be. Melyik egyetemen végeztél?
2020. aug. 23. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Miert szeptemberben kezdodik a virus?? ://.... Nem tudom, lehet..
2020. aug. 23. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!