Páldi Gábor mindig megmondja tutit?
Abból áll a jelensége, hogy a gyúrás, vagy az élet más területein levő hibás ismeretekről beszél, amikkel ő szembe megy, és megmondja a tutit,hogy az miért nem jó, és miért úgy jó, ahogy ő gondolja. Ezzel nem feltétlen lenne baj, mert nyilvánvalóan sok berögzült butaság van az emberek fejében az élet bármelyik területén, amihez sok esetben, foggal-körömmel ragaszkodnak, és kell valamiféle mozgalom, ami segít ezen, de az ő munkásságából nem ez jön le.
Az látszik, hogy szimplán elő akarnak jönni valami újal, amire felkapják a fejüket az emberek, aztán sok esetben hülyeségeket állítanak, és ha egymással szembe állítod azokat, amikkel az eddigi pályafutásuk alatt előjottel, full értelmetlenséget látsz,és csak annyit jön le az egészből, hogy azzal akarnak kitűnni, hogy szembe mennek minden ismerettel, amit alapvetonek gondolnak az emberek.
Valahol sejtettem is, hogy ez lesz...
Nagy dérrel-dúrral érkeztek, de én speciel embert nem láttam még, aki az ő elveik szerint edzett volna.
De legalább Szuli nyitott egy qrva jó hard core termet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!