Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Páldi Gábor mindig megmondja...

Páldi Gábor mindig megmondja tutit?

Figyelt kérdés

Abból áll a jelensége, hogy a gyúrás, vagy az élet más területein levő hibás ismeretekről beszél, amikkel ő szembe megy, és megmondja a tutit,hogy az miért nem jó, és miért úgy jó, ahogy ő gondolja. Ezzel nem feltétlen lenne baj, mert nyilvánvalóan sok berögzült butaság van az emberek fejében az élet bármelyik területén, amihez sok esetben, foggal-körömmel ragaszkodnak, és kell valamiféle mozgalom, ami segít ezen, de az ő munkásságából nem ez jön le.

Az látszik, hogy szimplán elő akarnak jönni valami újal, amire felkapják a fejüket az emberek, aztán sok esetben hülyeségeket állítanak, és ha egymással szembe állítod azokat, amikkel az eddigi pályafutásuk alatt előjottel, full értelmetlenséget látsz,és csak annyit jön le az egészből, hogy azzal akarnak kitűnni, hogy szembe mennek minden ismerettel, amit alapvetonek gondolnak az emberek.

2020. aug. 13. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ő még tényező? Most hogy írod eszembe jutott, meg a TSM kompánia is. Szerencsére nem jön szembe amúgy.
2020. aug. 13. 12:25
 2/7 A kérdező kommentje:
En igy latom, hogy a TSM is csak arról szolt, amirol beszeltem a kerdesben. Egy katyvasz volt az egesz, amire felkapta az ember a fejet.
2020. aug. 13. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Jól reagál a koxra a gyerek, komoly a forma, amúgy meg pont lexarom miket beszél
2020. aug. 13. 15:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Senkit se nagyon érdekel már, a TSM se.
2020. aug. 14. 00:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Valahol sejtettem is, hogy ez lesz...

Nagy dérrel-dúrral érkeztek, de én speciel embert nem láttam még, aki az ő elveik szerint edzett volna.

De legalább Szuli nyitott egy qrva jó hard core termet! :D

2020. aug. 14. 05:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért a 68 kilódat ne hozzá hasonlítsd :D
2020. aug. 14. 08:11
 7/7 anonim válasza:
Hat mostmar eleg felkapottak a sracok megint🤣🤣 tiktok miatt igazabol.. de oszinten szolva nem ertem a szuli miert van ugy oda a szabo patrikekert jo fej gyerek nagyon de ezek a verseny formak borzasztoak mint a zombiek semmi ertelme szerintem a natural testepitesnek egyszeruen nem latvanyos ez persze az en velemenyem
2022. okt. 21. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!