Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olyan kajákat esztek amiket...

Olyan kajákat esztek amiket szerettek, vagy ami "kell"?

Figyelt kérdés
És ha vegyes azt is írjátok. És írjátok le légyszi hogy miket.

2020. aug. 12. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én azt eszek, ami jól esik, de elég szerencsés helyzetben vagyok, mert alapból szeretem azokat a kajákat, amit enni "kell" 😄 szeretem a csirkét, halat, rizset, a salikat, zabpelyhet, stb. A másik ami miatt szerencsés vagyok, hogy nekem inkább arra kell figyelnem, hogy ne fogyjak vissza, nem arra, hogy ne hízzak el 😄 Szóval ez a kaja kérdés nálam nem olyan vészes, nagyjából azt eszem, amit szeretek.
2020. aug. 13. 11:55
 12/13 anonim válasza:
56%
Próbálok változatosan enni, odafigyelek meg minden, de nincs kockás hasam, nem is szeretnék mert szerintem nem nőies
2020. aug. 13. 16:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Semmit sem ,,kell’’ enni. Egyél jo minőségű kajákat lassú cht, zöldségeket, fehérje forrásokat de azon belül nagyon sok variáció van nem kell csirkerizsbrokkolit enni hányásig ha nem szereted. Ha szereted akkor nyugodtan egyed de amíg a célodnak megfelelő kalóriát viszed be elegendő fehérje mennyiség mellett addig jo úton vagy. Persze ha versenyző vagy akkor a versenydieta utolsó heteiben már nem fér bele akármi sőt...De az egy más teszta gondolom nem itt tartasz.
2020. aug. 13. 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!